Bundáše

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 20 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Sendvič nakrájíme, každý krajíc natřeme džemem a po dvou slepujeme natřenou stranou k sobě a zlehka přitlačíme.
2
V misce rozmícháme vejce, špetku soli a trochu mléka. Na pánvi rozehřejeme olej (tolik jako na řízky). Když je olej rozehřátý, začneme tyto spojené sendviče namáčet (ale pozor - nenecháme je ve vejcích dlouho, aby nebyly moc mokré) a hned je zprudka z obou stran smažíme.
3
Vhodná je k tomu polévka (čočková, fazolová, zeleninová, zapražená s vejcem...).
Použité ingredience v tomto receptu: Džem Mléko Olej Sendvič Sůl Vejce

Komentáře k receptu

  • Liba
    Liba |

    20. 2. 2007 15:47

    obměna:Plátky sendviče hodně namočit ve vajíčku a po osmažení potřít marmeládou,Nutelou nebo sypat skořicovým cukrem - a je to mňamka. K zeleninové nebo čočkové polévce je výborný také ovocný táč - miloval to tak můj dědeček - je to nezvyklé, ale moc dobré.

  • Zetka
    Zetka |

    10. 1. 2006 12:08

    Určitě vyzkouším. Někdo se asi bude divit, že sladké přikusovat k polévce, je trochu divné. Ale pamatuji si, že jako malé dítě jsem milovala fazolovou polévku a k ní jsme přikusovali omelety potřené povidly.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: