Bramborové smaženky s česnekovou omáčkou

moje hodnocení:

1,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: J.Tereza

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Brambory oloupeme, nakrájíme na čtvrtky a v osolené vodě vaříme 5-10 minut. Brambory musí zůstat pevné, nesmí se začít rozpadávat. Brambory slijeme a obalíme je ve strouhaném sýru. Z mouky, vejce a mléka vyšleháme těstíčko a obalujeme v něm brambory, které smažíme ze všech stran na oleji dozlatova. Na trošce oleje opražíme na tenká půlkolečka nakrájenou cibuli a prolisovaný česnek, opražíme na ní mouku, zalejeme studeným mlékem a rozvaříme na hladkou omáčku. Vmícháme sekanou nať.
2
Smažené brambory podáváme teplé s teplou omáčkou.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Abecední seznam: