• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Kuchaři
    • Recepty.cz
    • Bleskové česnekové špagety
    Napište svůj komentář k receptu

    Bleskové česnekové špagety

    autor: Kamilla
    0.0
    moje hodnoceni
    3.7
    hodnotilo: 6
    doba přípravy: neuvedeno
    počet kalorií: neuvedeno
    Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
    Bleskové česnekové špagety
    Nahrát fotku
     

    Suroviny

    počet porcí: neuvedeno
      • špagety
      • podravka
      • česnek
      • olej Kvalitní
      • tvrdý sýr
      • tatarská omáčka
      • kečup - jemný

    Postup přípravy receptu

    1
    Špagety uvaříme v mírně osolené vodě, scedíme a propláchneme teplou vodou. V míse prokapeme špagety olejem a posypeme podravkou, nastrouhaný sýr nasypeme na teplé špagety, aby se roztavil. Česnek prolisujeme, dáme do špaget, přidáme tatarku a kečup tak, aby se špagety dostatečně obalily v omáčce.
    2
    Poznámka: já většinou ještě prohřeji v mikrovlnce, aby se sýr dostatečně rozpustil a nebyly ve špagetách kusy sýru.
    Podělte se s přáteli o recept

    Podobné recepty

    Česnekové špagety

    Česnekové špagety

    Bleskové švestkové lívance

    Bleskové švestkové lívance

    Bleskové sýrovo-ořechové těstoviny

    Bleskové sýrovo-ořechové těstoviny

    Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

    Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
    Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .
     

    Komentáře k receptu

    • Katka
      Katka | 2. 5. 2013 20:35

      Proplachování těstovin, které se podávají čerstvé by se proplachovat neměli. Jestli Markéto víte o nějaké restauraci, kde takhle kuchař hospodaří tak mi dejte jejich jména ať tam někdy náhodou nezabloudím. Ale ano těstoviny v restauracích se proplachují, vaří se do foroty a aby se s nimi lépe pracovalo po rozmražení a nelepily se tak se musí propláchnout. Recept je jinak dost nelákavý, ale chuť může být dobrá. Chutě jsou chutě a člověk je všežravec ne ;-)

    • Jelin
      Jelin | 10. 5. 2011 17:38

      to je hnus

    • Markéta H.
      Markéta H. | 25. 9. 2009 08:47

      Taky bych to hned neodsuzovala, kombinace kečupu a -pravda- majonézy se přeci používá na jarní chlebíčky a je to, alespoň pro mne, fakt ňamka. Tenhle recept je fakt rychlovka, nezkoušela jsem a ani to nemám v plánu, přítel česnek nemusí, natož syrový, možná bych ho nejdříve nějak tepelně upravila, třeba osmahla, ale pojmenovala bych o třeba jako studentské špagety, protože tohle už se pomalu nedá ani pokládat za vaření. Ale jak říkám, neodsuzuji. A s tím propíráním špaget...v restauracích to taky dělají.

    • Danka Snášelová
      Danka Snášelová | 13. 1. 2009 15:26

      Tento recept velice často vaří kluci na internátě. Je jim šuma-fuk, jak špagety vaří Italové. Mým klukům tato úprava špaget velice chutná. Smíchaná tatarka a kečup má na špagetách vynikající chuť. A nejenom na špagetách (párky bez tatarky a kečupu si také neumím představit). Do těchto špaget používám česnek sušený a na ochucení i podravku. Jím to, co chutná mým chuťovým buňkám. A nechápu, proč někdo kritizuje recept, který nevyzkoušel. Já i za kluky posílám 1.

    • Danka Snášelová
      Danka Snášelová | 13. 1. 2009 15:24

      Tento recept velice často vaří kluci na internátě. Je jim šuma-fuk, jak špagety vaří Italové. Mým klukům tato úprava špaget velice chutná.Smíchaná tatarka a kečup má na špagetách vynikající chuť. A nejenom na špagetách (párky bez tatarky a kečupu si také neumím představit). Do těchto špaget používám česnek sušený a na ochucení i podravku. Jím to, co chutná mým chuťovým buňkám. A nechápu, proč někdo kritizuje recept, který nevyzkoušel. Já i za kluky posílám 1.

    • Zora Manasová
      Zora Manasová | 12. 1. 2009 21:01

      Nie som expert na varenie, ale pretože sa v súčasnosti stravujem podľa SPLK, musím trochu experimentovať. Mala som v chladničke rastlinnú tatárku s končiacim dátumom, tak som ju použila na omáčku a bolo to veľmi dobré. V tomto recepte sa tatárka ani nevarí, len dá na už uvarené špagety. A mimochodom, čo taká majonéza používaná v tepelnej úprave? Aj tu je zopár takých receptov, tak prečo ten údiv nad tatárkou?P.S. Všetkým ľuďom dobrej vôle i tým ostatným želá šťastný rok 2009.

    • Di -
      Di - | 12. 1. 2009 15:44

      A proč by nás Taliáni měli křižovat? Copak si nemůžeme něco uvařit podle svého, jsme snad nesvéprávní ? Kamarád, který v Itálii studovat, usmažil svým italským kolegům bramboráky a oni si je máčeli v kečupu. Tak jaképak křižování!

    • Marianna Sorokova
      Marianna Sorokova | 12. 1. 2009 15:06

      možno som to slovom "nechutné" prehnala, tým sa autorke receptu ospravedlňujem, pretože, ako sa hovorí: sto ľudí, sto chutí, ale pravdupovediac, pod názvom bleskové česnekové špagety som očakávala viac, ako prepláchnuté cestoviny zmiešané s tatárskou omáčkou a kečupom ... tento pokrm mi príde úplne bez fantázie a bez gurmánskej zmyselnosti

    • Olga .
      Olga . | 12. 1. 2009 13:46

      Tatarská omáčka se řadí mezi studené omáčky,ale kdo chce ať ji vaří a dobře se mu daří :-) Marianna,přehlédnu-li jedno slovíčko, tak s Vámi souhlasím doslova,doslova :-)

    • Tereza J.
      Tereza J. | 12. 1. 2009 13:41

      Súhlasím s Olgou, ja tiež cestoviny nepreplachujem, vegetu v kuchyni nepoužívam vôbec, ale to si predsa môžem upraviť podľa svojho. Vyjadrovať sa o jedle ako o nechutnom... zdá sa mi to silná káva.

    • Tereza J.
      Tereza J. | 12. 1. 2009 13:38

      Tiež súhlasím s Olgou, silný výraz... Tiež nepreplachujem cestoviny, vegetu nepoužívam v kuchyni vôbec, ale to je predsa moja vec, aby som si recept upravila podľa svojho. Rozhodne ma to neoprávňuje k takýmto výrazom.

    • Olga Zehnalová
      Olga Zehnalová | 12. 1. 2009 12:59

      ..no teda Mariana, vyjadriť sa orecepte, že je viac než nechutný, je trocha odvážne, čo je na ňom nechutné?, veď každý si môže špagety ochutiť ako chce, ešte si si ich ani neuvarila a už takéto tvrdé hodnotenie, tak si ich jednoducho nevar.Vodu na špagety solím, ale ich po uvarení tiež nepreplachujem.

    • Marianna Sorokova
      Marianna Sorokova | 12. 1. 2009 12:16

      zbožňujem cestoviny, mám rada tatarskú omáčku a aj kečup, ale tento recept mi príde viac, než nechutný ... za tento recept by vás taliani ukrižovali ... a oplachovať cestoviny? .. rada by som vedela, z akého dôvodu ... hm ... variť si to určite nebudem

    • Petra Fialková
      Petra Fialková | 18. 7. 2008 10:56

      Proč ty špagety solíš, když je pak stejně propláchneš a ta sůl je fuč..to fakt trochu nepobíram

    • Gábina Chotašová
      Gábina Chotašová | 19. 3. 2008 13:40

      bylo to docela dobré, akorát jsem si tam dala víc česneku což mi trochu kazilo chuť. Ale je to opravdu rychlovka

    • Alena D.
      Alena D. | 14. 1. 2008 21:25

      Kombinace kecupu a tatarky je naprosto vyborna vec. Kdo nezkusil, nepochopi. Recept se mi moc libi a ukladam do oblibenych ;)

    • dannillka
      dannillka | 22. 8. 2007 11:02

      hmm dobre je to

    • baba .k
      baba .k | 16. 8. 2007 12:51

      preplachovat spagety? to bude sai nejaka odbornicka pretoze to je to najhorsie co mozes so spagetamy urobyt! uplne tym stratia chut!

    • xxx xxx
      xxx xxx | 5. 6. 2007 20:08

      Hej sem vypáleny jako prase..... a myslim si ze to muze byt dobre du nato!!!!

    • BillyBoy
      BillyBoy | 14. 5. 2007 13:07

      WTF?! Kečup a tatarka co to ma bejt?? A špagety ohřejvat v mikrovlnce tak to je fakt konec!

    • kááááááá kááááááá
      kááááááá kááááááá | 24. 3. 2007 11:59

      Je to fakt bleskové a dobré

    Vyberte, co chcete vytisknout
    Kategorie: Těstoviny & rizota
    Pokrmy Z těstovin Večeře Vaření Vegetariáni Slovník pojmů
    Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Kečup - jemný Olej Podravka Špagety Tatarská omáčka Tvrdý sýr
    Podělte se s přáteli o recept

    Mohlo by vám zachutnat

    Krakonošovy drny

    Krakonošovy drny

    Švestkový koláč nohama nahoru

    Švestkový koláč nohama nahoru

    Květáková polévka II.

    Květáková polévka II.

    Perník s pudinkem - nedrobí se

    Perník s pudinkem - nedrobí se

    Hrachová kaše (moc dobrá)

    Hrachová kaše (moc dobrá)

    Cuketovo-kokosový koláč s ovocem a žmolenkou

    Cuketovo-kokosový koláč s ovocem a…

    Makové koláčky

    Makové koláčky

    Salát Nicoise

    Salát Nicoise

    Pečená kambala s tymiánem

    Pečená kambala s tymiánem

    Doporučujeme

    50 minut
    Kulajda

    Kulajda

    120 minut
    Galetka s batáty a kozím sýrem

    Galetka s batáty a kozím sýrem

    30 minut
    Flank steak s hráškem a fazolkami

    Flank steak s hráškem a fazolkami

    35 minut
    Pavlova s citronovým krémem

    Pavlova s citronovým krémem

    30 minut
    Luštěninový salát s rukolovým pestem a krutony

    Luštěninový salát s rukolovým pestem…

    15 minut
    Bramboráky

    Bramboráky

    40 minut
    Milionářské řezy se slaným karamelem

    Milionářské řezy se slaným karamelem

    38 minut
    Čokoládové suflé

    Čokoládové suflé

    Poslední sledované recepty

    28
    Asijské nudle se zeleninou a krevetami
    Asijské nudle se…
    28
    Zeleninový boršč
    Zeleninový boršč
    28
    Palačinky
    Palačinky
    23
    Sýrové nočky do polévky nebo jako příloha
    Sýrové nočky do polévky…
    23
    Salát se švýcarským dresinkem
    Salát se švýcarským…

    Zajímavé články

    Zimní saláty: Známe 7 nejlepších, které zaručeně zasytí!
    Zimní saláty: Známe 7 nejlepších, které zaručeně…
    Slané palačinky, s nutellou i palačinkový dort: Galerie 50 nejkrásnějších
    Slané palačinky, s nutellou i palačinkový dort:…
    Pajfalský knedlík podle Jana Punčocháře: Vynikající přílohu proslavil film Slavnosti sněženek
    Pajfalský knedlík podle Jana Punčocháře:…
    Zeleninové karbanátky vás mile překvapí! Zkuste kapustové s domácí kaší
    Zeleninové karbanátky vás mile překvapí! Zkuste…
    Domácí mandlové mléko: Chutnější, levnější a bez zbytečných éček
    Domácí mandlové mléko: Chutnější, levnější a bez…

    Sledujte nás

    AHA.cz Tolik brala Jurinová na Nově! O tom může Borhyová jen snít

    Tolik brala Jurinová na Nově! O tom může Borhyová jen snít

    AHA.cz Strach o Jágra: Co se děje?

    Strach o Jágra: Co se děje?

    AHA.cz Deník Aha! 16.1.2021

    Deník Aha! 16.1.2021

    Dáma.cz Levné dárky do 300 Kč: Čím potěšit své blízké na Vánoce za pár korun?

    Levné dárky do 300 Kč: Čím potěšit své blízké na Vánoce za pár korun?

    Dáma.cz Malé černé, třpytivé i vánoční koktejlky: Jak se slavnostně obléct na Štědrý den?

    Malé černé, třpytivé i vánoční koktejlky: Jak se slavnostně obléct na Štědrý den?

    Ženy.cz 3 největší trendy v manikúře pro rok 2021! Inspirujte se

    3 největší trendy v manikúře pro rok 2021! Inspirujte se

    Maminka.cz Výborný domácí chleba i bez pekárny - vyzkoušejte náš recept!

    Výborný domácí chleba i bez pekárny - vyzkoušejte náš recept!

    Reflex.cz Vladimír Pikora: Blokování Trumpa aneb Noc dlouhých mediálních nožů

    Vladimír Pikora: Blokování Trumpa aneb Noc dlouhých mediálních nožů

    E15.cz OBRAZEM: Registraci k očkování provázejí technické problémy i sžíravé koláže na sociálních sítích

    OBRAZEM: Registraci k očkování provázejí technické problémy i sžíravé koláže na sociálních sítích

    Abecedazahrady Kvetoucí pokojovky: Velká fotogalerie těch nejkrásnějších

    Kvetoucí pokojovky: Velká fotogalerie těch nejkrásnějších

    • Recepty.cz
    • Bleskové česnekové špagety
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
    • Nastavení soukromí