Bábovka s hroznovým vínem

moje hodnocení:

4,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Změklé máslo spolu s moučkovým a vanilkovým cukrem a žloutky vyšleháme do pěny. Přidáme jogurt, rum, mouku smíchanou s práškem do pečiva a nadrobno nasekanými mandlemi. Nakonec zlehka vmícháme ušlehaný tuhý sníh z bílků.
2
Formu na bábovku vymažeme tukem a vysypeme strouhným kokosem. Bábovkovou formu střídavě v několika vrstvách naplníme mandlovým těstem a hroznovým vínem.
3
Pečeme při 160 °C po dobu 50 minut. Vychladlou bábovku před podáváním poprášíme moučkovým cukrem.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: