Autor:

Zelí s jablky

Snadné
Ingredience
Bílé zelí
hlávka
1 ks
Jablka
kyselejší
3 ks
Cukr 3 lžíce
Sůl 1 špetka
Ocet 3 lžíce
Kmín 1 lžička

Postup přípravy:

Nakrájené zelí osolíme, přidáme kmín a podlijeme vodou. Dusíme do měkka. Přidáme najemno nastrouhaná jablka a dochutíme.

Toto zelí je jemné a lehké. Chutná výborně.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)

Komentáře k receptu: Zelí s jablky

Komentáře

  1. Michaela Linhartová   09.01.2010 | 11:29 | reagovat | závadný

    Já jsem měla červené zelí ve sklenici. Dala jsem ho do kastrolu dala na kostky jablka, cukr, sůl, ocet a podlila vodou. A dusila. Dávam 1.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat! Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat!
Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web