Autor:

Tvarohový krém

Střední
Ingredience
Vaječný koňak 75 ml
Tvaroh 175 g
Cukr 1 lžička
Citronová šťáva 1 lžíce
Smetana ke šlehání 100 g
Ztužovač šlehačky  
Sušenka
mandlové nebo dětské
50 g

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Dezerty

Sušenky rozdělíme do dvou sklenic a pokapeme je lžící vaječného koňaku. Tvaroh, zbylý koňak, cukr a citronovu šťávu utřeme dohladka. Smetanu ušleháme dotuha, během šlehání přidáme podle potřeby ztužovač. Šlehačku vmícháme do krému, rozdělíme do sklenic a až do podávání necháme na chladném místě.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Carbonnade à la Flamande Belgické speciality Články z

Komentáře k receptu: Tvarohový krém

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit 10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit
Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý
Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy! Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web