Autor:

Špenátové brambory - příloha

Snadné
Ingredience
Vařené brambory
ve slupce-nejlépe ranné
600 g
Špenát
-čerstvý
200 g
Máslo 50 g
Sůl
a pepř
 
Česnek
(nemusí být)
1 stroužek
Špenátové brambory - příloha

Postup přípravy:

Nové brambory necháme se slupkou,staré můžeme oloupat. Uvařené menší brambory opečeme na přepuštěném másle dozlatova, přidáme očištěný, osušený čerstvý špenát, promícháme,osolíme a opepříme. Před přidáním špenátu můžeme dochutit nasekaným stroužkem česneku.

Podáváme jako přílohu k masu nebo jako vegetariánský pokrm.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 12 x
1
5 12 5 1
Tradiční tlačenka Tradiční tlačenka krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Špenátové brambory - příloha

Komentáře

  1. Lucie   05.08.2016 | 7:34 | reagovat |

    Skvělé!! :-* Mohla bych je pořád.

  2. Eliška Barešová   29.05.2014 | 12:19 | reagovat |

    Ježíš lidičky, to byla lahůdka! Potřebovala jsem zdělat tašku starých brambor, takže jsem je po uvaření oloupala, z části udělala do foroty do mrazáku bramborové knedlíky a ten zbytek upravila podle receptu. Jen jsem je místo na pánvičku, protože jich byla hromada šupla upíct do trouby a špenát přelila nejdřív vařící vodou, protože čerstvého lupení v takovém množství byla taky hromada a česnek na ně padl celý. Pak jsme si sedli nad pekáč, každý popad vidličku a bylo.

  3. Jana   31.05.2013 | 8:30 | reagovat |

    Výborná večeře a česnek nevynechávejte,je tam výborný.

  4. Bětka   04.05.2012 | 10:41 | reagovat |

    Moc mi chutnají a dělám si je docela často a bez masa.

  5. Prudková   19.12.2011 | 19:32 | reagovat |

    Použila jsem zmražené listy špenátu, podávala k masovým jehlám a byla to lahůdka. Dovedla bych si je také představit jako samotné jídlo.

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web