Autor:

Roastbeef v bylinkách

Střední
Ingredience
Hovězí svíčková
vcelku
800 g
Sůl  
Pepř mletý  
Olivový olej 5 lžíce
Bylinková směs
(tymián, šalvěj, bazalka, petrželka)
3 svazek
Hořčice 1 lžíce
Strouhanka 2 lžíce
Fazolové lusky
zelené
600 g
Cibule 1 ks
Česnek 2 stroužek
Rajčata oloupaná
(malá konzerva)
420 g

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Maso omyjeme, osušíme, vetřeme do něj sůl, pepř a prudce ho opečeme ze všech stran na dvou lžících oleje.

Bylinky omyjeme, osušíme, lístky otrháme a najemno posekáme. Promícháme s hořčicí a strouhankou a směsí maso potřeme.

Pečeme v předem vyhřáté troubě asi 50 minut.

Fazolové lusky očistíme, omyjeme a pokrájíme na kousky. Oloupanou cibuli a česnek posekáme a zpěníme na zbylém oleji. Přidáme lusky, osolíme, opepříme a přikryté dusíme 10 minut. Poté přidáme rajčata bez nálevu osolíme, opepříme a dusíme ještě 10 minut.

Roastbeef nakrájíme na plátky a podáváme se zeleninou a opečenými bramborami.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Bramborové knedlíky s jablky a skořicí Rychlé a chutné večeře od pondělí do pátku Články z

Komentáře k receptu: Roastbeef v bylinkách

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová
Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web