Autor:

Roastbeef v bylinkách

Střední
Ingredience
Hovězí svíčková
vcelku
800 g
Sůl  
Pepř mletý  
Olivový olej 5 lžíce
Bylinková směs
(tymián, šalvěj, bazalka, petrželka)
3 svazek
Hořčice 1 lžíce
Strouhanka 2 lžíce
Fazolové lusky
zelené
600 g
Cibule 1 ks
Česnek 2 stroužek
Rajčata oloupaná
(malá konzerva)
420 g

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Maso omyjeme, osušíme, vetřeme do něj sůl, pepř a prudce ho opečeme ze všech stran na dvou lžících oleje.

Bylinky omyjeme, osušíme, lístky otrháme a najemno posekáme. Promícháme s hořčicí a strouhankou a směsí maso potřeme.

Pečeme v předem vyhřáté troubě asi 50 minut.

Fazolové lusky očistíme, omyjeme a pokrájíme na kousky. Oloupanou cibuli a česnek posekáme a zpěníme na zbylém oleji. Přidáme lusky, osolíme, opepříme a přikryté dusíme 10 minut. Poté přidáme rajčata bez nálevu osolíme, opepříme a dusíme ještě 10 minut.

Roastbeef nakrájíme na plátky a podáváme se zeleninou a opečenými bramborami.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Hovězí kebaby s dipem z červené řepy Babí léto na grilu nebo v kuchyni Články z

Komentáře k receptu: Roastbeef v bylinkách

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác
Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu! Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web