Autor:

Roastbeef v peprném plášti

Střední
Ingredience
Sůl  
Pepř mletý  
Strouhanka 4 lžíce
Hořčice 1 lžíce
Žampiony 12 ks
Smetanový sýr 250 g
Vývar 375 ml
Petrželka  
Roštěná 1,5 kg
Pepř celý
nakládaný
4 lžíce
Roastbeef v peprném plášti

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

Troubu předehřejeme na 170 °C. Maso omyjeme, osušíme a do povrchu vetřeme sůl s pepřem. Položíme do pekáče tukovou vrstvou dolů. Zelený pepř nasekáme. Polovinu petrželky smícháme se zeleným pepřem, strouhankou a hořčicí. Směsí maso potřeme a pečeme asi 90 minut. Žampiony očistíme, nožičky odlomíme a nasekáme. Smícháme se zbývající petrželkou a sýrem. Směsí naplníme žampionové kloboučky.

Asi 15 minut před dopečením přidáme k masu plněné žampiony a podlijeme masovým vývarem. Pekáč vyjmeme, maso necháme 15 minut odpočinout a nakrájíme. Podáváme s plněnými žampiony a vypečenou šťávou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Měsíčky ze sladkých brambor Pohodová čtyřka - batáty, banány, pohanka a zázvor Články z

Komentáře k receptu: Roastbeef v peprném plášti

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Zítra je mezinárodní den palačinek: Udělejte si čokoládové nebo zapečené Zítra je mezinárodní den palačinek: Udělejte si čokoládové nebo zapečené
Oscar 2017: Narážky na Trumpa i Ivanku, roztančený sál a dojatá Emma Stone Oscar 2017: Narážky na Trumpa i Ivanku, roztančený sál a dojatá Emma Stone
Seriál Ulice: Podívejte se, jak šel čas s Liškovými, které brzy čeká krize Seriál Ulice: Podívejte se, jak šel čas s Liškovými, které brzy čeká krize
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web