Roastbeef v peprném plášti

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • sůl
    • pepř mletý
    • 4
      lžíce strouhanka
    • 1
      lžíce hořčice
    • 12
      ks žampiony
    • 250
      g smetanový sýr
    • 375
      ml vývar
    • petrželka
    • 1,5
      kg roštěná
    • 4
      lžíce pepř celý nakládaný

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Troubu předehřejeme na 170 °C. Maso omyjeme, osušíme a do povrchu vetřeme sůl s pepřem. Položíme do pekáče tukovou vrstvou dolů. Zelený pepř nasekáme. Polovinu petrželky smícháme se zeleným pepřem, strouhankou a hořčicí. Směsí maso potřeme a pečeme asi 90 minut. Žampiony očistíme, nožičky odlomíme a nasekáme. Smícháme se zbývající petrželkou a sýrem. Směsí naplníme žampionové kloboučky.
2
Asi 15 minut před dopečením přidáme k masu plněné žampiony a podlijeme masovým vývarem. Pekáč vyjmeme, maso necháme 15 minut odpočinout a nakrájíme. Podáváme s plněnými žampiony a vypečenou šťávou.
Zařazení: Maso

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.