Řezy Snickers

Střední
Těsto
Žloutek 6 ks
Moučkový cukr 6 lžíce
Rostlinný olej 2 lžíce
Polohrubá mouka 5 lžíce
Kakao 2 lžíce
Bílek
ušleháme sníh
6 ks
Krém
Salko 1 plechovka
Máslo 1 ks
Arašídy
nesolené
100 g
Čokoláda na vaření 1 ks
Tuk
100%
50 g

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Řezy

Ingredience na těsto smícháme a na vymazaném a vysypaném plechu upečeme. Necháme vychladnout.
Plechovku Salka smícháme s vyšlehaným máslem (den předem uvaříme Salko 2 hodiny na karamel)
Na to nasypeme sekané arašídy a polejeme polevou z čokolády na vaření a 100% tuku.
Necháme ztuhnout.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 23 x
2+
4.5 23 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2+ (hodnoceno 23x)
Carbonnade à la Flamande Belgické speciality Články z

Komentáře k receptu: Řezy Snickers

Komentáře

  1. Anet   04.08.2014 | 16:36 | reagovat | závadný

    Pockat snickers přeci neni buchta?Ale cokolada,nugat,karamel,orisky,cokolada.Spis by bylo lepsi z alobalu vytvorit jakoby vanicky.Do nich nalit cokoladu.Tu nechat malinko zatuhnout,pak nugat,pak karamel,orisky ,zase nugat a zalit cokoladou a nechat v lednic ztuhnout ;-)

  2. Anet   04.08.2014 | 16:26 | reagovat | závadný

    Ahojky.Ja myslela,ze v tycince je take karamel jako v mars?

  3. rybička   13.07.2014 | 23:12 | reagovat | závadný

    Dnes jsem pekla,výborný,všem chutnalo :-)

  4. PETRA NOUZOV   03.05.2014 | 11:50 | reagovat | závadný

    Výborné :-)

  5. lvicek69   28.04.2013 | 21:56 | reagovat | závadný

    výborné,hned napoprvé a zmizelo to z plechu mávnutím kouzelnou hůlkou :-)

    1. no.hanka   29.04.2013 | 18:20 | reagovat | závadný

      Poradíte prosím, jak připravit to Salko? Když ho uvařím den předem, zůstane tekuté, že se do něj dá rozmíchat máslo?díky Hanka

      1. linda klein   29.04.2013 | 22:07 | reagovat | závadný

        Salko musite po uvareni nechat dobre vychladit, takze si ho klidne uvarte den predem a teprve pak otevrete. Hmota je tuha ( z plechovky vyndavam lzici), ale jde krasne vyslehat na hladky krem. Zrovna tento vikend jsem pekla orechovy dort a promazavala jsem timto kremem (pridavam do nej trosku rumu). Praci si ale usnadnuji tim, ze si kupuji uz hotovy vyrobek "Karamelove Salko" ;-)

        1. linda klein   30.04.2013 | 11:57 | reagovat | závadný

          Jeste doplnim, ze vyrobek se jmenuje Caramelo a v obchode ho najdete hned vedle Salka.

      2. MJG   30.04.2013 | 10:38 | reagovat | závadný

        MUSI TO BYT OPRAVDU SALKO, TO JE SLAZENE A PRAVE TEN CUKR KARAMELIZUJE. JESTLI JSTE NEPOUZILA NEJAKE ZAHUSTENE ALE NESLAZENE MLEKO??

        1. linda klein   30.04.2013 | 11:44 | reagovat | závadný

          Samozrejme, ze se jedna o Salko ;-) Na plechovce se doctete, ze se jedna o "zahustene slazene karamelizovane plnotucne mleko". Vyhoda je v tom, ze Salko nemusite doma tak dlouho varit. Chutove rozdil nepoznate :-)

1 2 3 4 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle! Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle!
Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli
Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web