Domácí snickers

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
  • Těsto
    • 225
      g hladká mouka
    • 75
      g cukr krupice
    • 175
      g máslo
  • Krém
    • 200
      g máslo
    • 400
      g salko slazené
    • 400
      g cukr krupice
    • 250
      g arašídy
  • Čokoládová poleva
    • 125
      g čokoláda - mléčná
    • 125
      g čokoláda na vaření

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Z uvedených surovin zpracujeme těsto, které rozválíme na plech (cca 20x25 cm)
2
a pečeme při 160° asi 40 minut. Necháme vychladnout.
3
Krém:
4
Do hrnce dáme všechny přísady kromě oříšků a za stálého míchání pomalu vaříme. Zhruba po 10 min. začne krém houstnout a karamelizovat. V ten moment přidáme oříšky a ješte horké naneseme na vychladlé těsto.
5
Nad párou rozpustíme čokolády a vylejeme na krém. Vložíme do chladničky a po hodině můžeme krájet.

Komentáře k receptu

  • lexikon166
    lexikon166 |

    10. 8. 2015 19:19

    Takovýhle šutr... jsem ještě neudělala !!! Rozkrájet absolutně nemožné, a když se to náhodou povede.... zjistíte, že je to strašně ale strašně sladké !!! :'( S obrázkem se vytvořený zákusek dle postupu nedal absolutně srovnat !! :-(

  • edita
    edita |

    21. 2. 2015 11:01

    Hrůzaa děs,nedoporučuji péct! :-(

  • Barbora
    Barbora |

    8. 9. 2013 15:19

    Cesto sa trhá, v recepte je udané množstvo čokolády malé..treba určite viac a na ten krém zvoliť trošku iný postup..v konečnom dôsledku je koláč fajn ale podobnosť s tým na obrázku je nulová..veľa šťastia a hlavne nervov !

  • kamila
    kamila |

    31. 3. 2013 18:45

    Varování pro všechny co milují Snickers. :-( Podle tohoto receptu nepečte. těsto přesušené, drobivé a krém jsem místo cca 10minut vařila snad hodinu, než vůbec začal houstnout. Ukrojit to je fuška. Opravdu ŠKODA SUROVIN a JEDNOU A DOST. :-X

  • vylomený zub
    vylomený zub |

    30. 3. 2013 18:44

    no toto vůbec není dobrý recept. Možná nápad dobrý, ale daly by se s tím vysklít okna a málem jsme si na tom vylámali zuby. a už vůbec to nejde normálně "ukrojit". tolik surovin a je z toho šutr. škoda peněz a času.

  • kanakovaopava
    kanakovaopava |

    4. 3. 2013 21:02

    je to hodně sladké a dost tvrdé, jednou a dost

  • danulik
    danulik |

    23. 2. 2013 13:39

    recept na hovno:) těsto slabe láme se napl sladoučka jak hrom,kterj vul to sem dal mě zajímá.... :-D

  • Ilona
    Ilona |

    22. 2. 2013 14:10

    Recept vůůůbec za 1. nesedí s fotkou , za 2. ze surovin už je jasnéé že to takhle vůbec vypadat nebude , .Nechápu proč to tady dáváte , ale asi je Vám to jedno

  • chicci
    chicci |

    14. 2. 2013 12:24

    Recept je nahovno :-D Fakt humusně sladký NEDĚLEJTE TO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Pan a paní Pusínovi
    Pan a paní Pusínovi |

    31. 1. 2013 18:05

    Recept je špatný :-$ :-$

  • Jarmila
    Jarmila |

    28. 10. 2012 16:21

    Ten postup,ale nesedí s fotkou. Těsto máte světlé-tam tmavé. Pak píšete,krém s oříšky -tam je bílá vrstva a pak krém s oříšky. No nevím :-(

  • jana
    jana |

    5. 7. 2012 10:16

    Cukr tam musíme dát.

  • Lenka
    Lenka |

    18. 6. 2012 14:58

    Takže Salko nemusím dopředu vařit.?Stačí jen povařit s máslem....

  • Dita
    Dita |

    18. 6. 2012 11:07

    Vypadá to skvěle, ale asi jste se upsala, ne? Předpokládám že cukr do krému nepatří ž á d n ý ! Dělám ze Salka krém do medovníku a je sladký ažaž - cukr už nee!

  • Máca
    Máca |

    18. 6. 2012 07:25

    Vypadá to dobře,ale toho cukru? Není to přeslazené? ;-)