Autor:

Restované kari brambory

Snadné
Ingredience
Vařené brambory  
Olej
na restování
 
Kari
koření
 
Sůl  
Restované kari brambory

Postup přípravy:

Pokud vaříme brambory ve slupce, tak je oloupeme. Brambory pokrájíme na kostičky, měsíčky nebo přes mřížkový kráječ. Dáme je na trošku oleje orestovat dozlatova. Když jsou téměř hotové tak je okořeníme a necháme ještě chvíli restovat (né dlouho, aby koření nezhořklo). Na závěr osolíme a podáváme jako přílohu k masu, volskému oku nebo se salátem jako hlavní vegetariánský chod.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
1
5 3 5 1
Salát z červeného zelí se švestkami Zelí, celer, sýr a mák - lahodné podzimní suroviny pro váš stůl Články z

Komentáře k receptu: Restované kari brambory

Komentáře

  1. Marie   13.09.2011 | 11:36 | reagovat |

    Restované brambory dělám ze zbylých od oběda z druhého dne a vždy je o ně velký zájem. S kari jsem zkusila poprvé jsou na 1 :-) .

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních
Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne! Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne!
Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web