Autor:

Řepný kečup

Střední
Ingredience
Červená řepa 300 g
Cibule 1 ks
Česnek 2 stroužek
Olivový olej 7 lžíce
Balzamiková redukce 3 lžíce
Cukr krupice
přírodní
1 lžíce
Rajčatové pyré 4 lžíce
Francouzská hořčice 1 lžička
Sůl
na dochucení
 
Pepř mletý
na dochucení
 
Řepný kečup

Postup přípravy:

Na 500 ml:

Řepu povařte v osolené vodě asi 55 minut doměkka. Pak ji vyjměte, oloupejte a nadrobno pokrájejte.
Oloupanou cibuli a česnek nakrájejte a zlehka osmažte na rozehřátém oleji. Přidejte k řepě spolu s balzamikovou redukcí, cukrem, hořčicí a rajčatovým pyré a rozmixujte.
Kečup ještě protřete sítem, dochuťte a podávejte – výborně se hodí k jehněčímu a hovězímu masu.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Řepný kečup

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět? Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web