Autor:

Jablečný kečup

Střední
Ingredience
Jablka
(Oloupané a vyjadřincované)
1 kg
Cibule 3 ks
Cukr 1 hrnek
Ocet  
Citron 1 šálek
Kari 1 lžíce
Pálivá paprika  
Sůl 1 lžíce
Česnek 6 stroužek

Postup přípravy:

Zařazení: Přílohy

Jablka a cibuli nakrájíme na menší kousky a s trochou vody povaříme dohusta a rozmixujeme. Přidame ostatní suroviny a chvíli povaříme. Plnime horké do sklenic a 5 minut sterilizujeme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Jablečný kečup

Komentáře

  1. 0linka   27.10.2005 | 18:43 | reagovat |

    Toto som náhodou objavila, netušila som, že niečo také existuje. Keďže jabĺk je veľa a ja už mám okrem iného aj jablčný ocot hotový, aj nutely navarené, vyskúšala som aj jablčný kečup. Hneď sme ochutnali, je to výborná omáčka k mäsu. Zrovna kečupom by som to nenazvala, ale to nevadí; každopádne je to chutné a ja idem variť ďalšiu dávku.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních
Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne! Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne!
Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web