Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 5x
1 1 5

Piškotová bábovka II.

Snadné
Ingredience
Cukr 200 g
Vejce 5 ks
Hladká mouka 150 g
Vanilkový cukr
Hnědý rum  
Piškotová bábovka II.

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Bábovky

Žloutky s cukrem vyšleháme do husté pěny, přidáme trošku rumu, vmícháme mouku s vanilkovým cukrem a nakonec tuhý sníh z bílků. Těsto dáme do vymazané bábovkové formy, pečeme na 175 °C.
Vychladlou bábovku pocukrujeme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Oznámkujte recept jako ve škole 1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 5x)
Reklama
Velikonoční věnec Velikonoční věnec krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Piškotová bábovka II.

Komentáře

  1. Lionsgate   03.06.2013 | 20:01 | reagovat | závadný

    Tento recept se opravdu bez prdopeče obejde. Bílky ušlehat zvlášť a na závěr volně vmíchat vařečkou do těsta a je to tak nadýchané, že forma je skoro plná :-) Nejlepší bábovka ze všech!

  2. Mary-Loo   08.04.2013 | 14:51 | reagovat | závadný

    Mohla bych se zeptat šikovnějších a zkušenějších proč mi vždycky ale fakt vždycky piškotový těsto spadne po vyndání z trouby?? Vyndavám to krásný nadýchaný a za pár minut je z toho zcvrklý cosi... Prosím o radu.. :-\

    1. zuwi   24.08.2013 | 18:27 | reagovat | závadný

      Pokud s ní bouchnete, klepnete, nebo tak, může těsto spadnout.

  3. Lionsgate   05.12.2012 | 21:07 | reagovat | závadný

    vyzkoušela jsem 3 místní recepty na bábovku, všechny byly super, ale tahle je jedinečná...Rum tam nedávám a prdopeč radši 1/3 - pro zichr :-) A je to tak nadýchané, že bych nevěřila, že taková bábovka existuje, mňam ;-)

  4. lleennaa   27.08.2012 | 9:38 | reagovat | závadný

    Dělala jsem bez kypřícího prášku a povedla se. Když dělám plech piškotové bublaniny, taky dávám jen čtvrtku sáčku prdopeču a ještě se mi nestalo, že by se nepovedlo.
    Jinak bábovka zmizela během chvíle. :-)

  5. Mrtvola   01.04.2012 | 14:24 | reagovat | závadný

    jen tam chybí prášek do pečiva, to ale každého napadne!!! :-D

    1. Kamila   01.04.2012 | 14:58 | reagovat | závadný

      Ale prdopeč tam být nemusí, tím spíše, když je to piškotová bábovka. Stejnou funkci jako kypřící prášek vám tam udělají dobře ušlehaná vejce. :-!

1 2 Další

Přihlášení

zapoměl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Jak aktivovat svůj účet

Pokud již máte účet v předchozí verzi webu, přihlašte se pomocí svých původních přihlašovacích údajů. Při prvním přihlášení Vás web vyzve k nové registraci, pomocí které se aktivuje Váš účet. Po aktivaci účtu se již budete přihlašovat pomocí emailu a hesla.

Jak aktivovat svůj účet?

Další weby Mladé fronty

Dialog
X