Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 5x
1
5 5 Piškotová bábovka II. 5 1

Piškotová bábovka II.

Snadné
Ingredience
Cukr 200 g
Vejce 5 ks
Hladká mouka 150 g
Vanilkový cukr
Hnědý rum  
Piškotová bábovka II.

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Bábovky

Žloutky s cukrem vyšleháme do husté pěny, přidáme trošku rumu, vmícháme mouku s vanilkovým cukrem a nakonec tuhý sníh z bílků. Těsto dáme do vymazané bábovkové formy, pečeme na 175 °C.
Vychladlou bábovku pocukrujeme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Oznámkujte recept jako ve škole 1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 5x)
Reklama
Red Velvet se smetanovým krémem a malinami Recept na víkend: Dort Red Velvet se smetanovým krémem a malinami Články z

Komentáře k receptu: Piškotová bábovka II.

Komentáře

  1. Martinka   10.03.2016 | 13:30 | reagovat | závadný

    Vážně nejlepší bábovka ze všech také doporučuji všem ;-)

  2. Lionsgate   03.06.2013 | 20:01 | reagovat | závadný

    Tento recept se opravdu bez prdopeče obejde. Bílky ušlehat zvlášť a na závěr volně vmíchat vařečkou do těsta a je to tak nadýchané, že forma je skoro plná :-) Nejlepší bábovka ze všech!

  3. Mary-Loo   08.04.2013 | 14:51 | reagovat | závadný

    Mohla bych se zeptat šikovnějších a zkušenějších proč mi vždycky ale fakt vždycky piškotový těsto spadne po vyndání z trouby?? Vyndavám to krásný nadýchaný a za pár minut je z toho zcvrklý cosi... Prosím o radu.. :-\

    1. zuwi   24.08.2013 | 18:27 | reagovat | závadný

      Pokud s ní bouchnete, klepnete, nebo tak, může těsto spadnout.

    2. Bára   11.08.2014 | 15:20 | reagovat | závadný

      Z trouby vytahujte až po vychladnutí. Já když peču piškot, tak troubu pootevřu a až trouba vychladne pak teprve vyndávám. Piškot reaguje na velkou změnu tepla

  4. Lionsgate   05.12.2012 | 21:07 | reagovat | závadný

    vyzkoušela jsem 3 místní recepty na bábovku, všechny byly super, ale tahle je jedinečná...Rum tam nedávám a prdopeč radši 1/3 - pro zichr :-) A je to tak nadýchané, že bych nevěřila, že taková bábovka existuje, mňam ;-)

  5. lleennaa   27.08.2012 | 9:38 | reagovat | závadný

    Dělala jsem bez kypřícího prášku a povedla se. Když dělám plech piškotové bublaniny, taky dávám jen čtvrtku sáčku prdopeču a ještě se mi nestalo, že by se nepovedlo.
    Jinak bábovka zmizela během chvíle. :-)

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web