Piškotová bábovka II.

Snadné
Ingredience
Cukr 200 g
Vejce 5 ks
Hladká mouka 150 g
Vanilkový cukr
Hnědý rum  
Piškotová bábovka II.

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Bábovky

Žloutky s cukrem vyšleháme do husté pěny, přidáme trošku rumu, vmícháme mouku s vanilkovým cukrem a nakonec tuhý sníh z bílků. Těsto dáme do vymazané bábovkové formy, pečeme na 175 °C.
Vychladlou bábovku pocukrujeme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 6 x
1
5 6 5 1
Reklama
Sedlácká omeleta Podzimní pohoda na chalupě. Vyzkoušejte skvělé recepty Články z

Komentáře k receptu: Piškotová bábovka II.

Komentáře

  1. rwerwe   19.03.2017 | 17:31 | reagovat |

    Recept na nic. testo ze zloutku, cukru a mouky je natolik tuhe, ze nelze setrne vnichat snih, protoze se tvori cucky.

  2. Martinka   10.03.2016 | 13:30 | reagovat |

    Vážně nejlepší bábovka ze všech také doporučuji všem ;-)

  3. Lionsgate   03.06.2013 | 20:01 | reagovat |

    Tento recept se opravdu bez prdopeče obejde. Bílky ušlehat zvlášť a na závěr volně vmíchat vařečkou do těsta a je to tak nadýchané, že forma je skoro plná :-) Nejlepší bábovka ze všech!

  4. Mary-Loo   08.04.2013 | 14:51 | reagovat |

    Mohla bych se zeptat šikovnějších a zkušenějších proč mi vždycky ale fakt vždycky piškotový těsto spadne po vyndání z trouby?? Vyndavám to krásný nadýchaný a za pár minut je z toho zcvrklý cosi... Prosím o radu.. :-\

    1. zuwi   24.08.2013 | 18:27 | reagovat |

      Pokud s ní bouchnete, klepnete, nebo tak, může těsto spadnout.

    2. Bára   11.08.2014 | 15:20 | reagovat |

      Z trouby vytahujte až po vychladnutí. Já když peču piškot, tak troubu pootevřu a až trouba vychladne pak teprve vyndávám. Piškot reaguje na velkou změnu tepla

  5. Lionsgate   05.12.2012 | 21:07 | reagovat |

    vyzkoušela jsem 3 místní recepty na bábovku, všechny byly super, ale tahle je jedinečná...Rum tam nedávám a prdopeč radši 1/3 - pro zichr :-) A je to tak nadýchané, že bych nevěřila, že taková bábovka existuje, mňam ;-)

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Jakou barvu má vaše aura? Naučte se ji vidět a číst v ní! Jakou barvu má vaše aura? Naučte se ji vidět a číst v ní!
Rychlé a levné recepty z kuřete: Na houbách, s rajčaty nebo na kari! Rychlé a levné recepty z kuřete: Na houbách, s rajčaty nebo na kari!
Tea Tree olej Australian Bodycare : Poznejte jeho kouzelné účinky na vaše zdraví Tea Tree olej Australian Bodycare : Poznejte jeho kouzelné účinky na vaše zdraví
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web