Piškotová bábovka II.

Snadné
Ingredience
Cukr 200 g
Vejce 5 ks
Hladká mouka 150 g
Vanilkový cukr
Hnědý rum  
Piškotová bábovka II.

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Bábovky

Žloutky s cukrem vyšleháme do husté pěny, přidáme trošku rumu, vmícháme mouku s vanilkovým cukrem a nakonec tuhý sníh z bílků. Těsto dáme do vymazané bábovkové formy, pečeme na 175 °C.
Vychladlou bábovku pocukrujeme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 6 x
1
5 6 5 1
Reklama
Šťavnatý steak s máslovou hruškou Šťavnaté hruškové speciality - 2. díl Články z

Komentáře k receptu: Piškotová bábovka II.

Komentáře

  1. rwerwe   19.03.2017 | 17:31 | reagovat |

    Recept na nic. testo ze zloutku, cukru a mouky je natolik tuhe, ze nelze setrne vnichat snih, protoze se tvori cucky.

  2. Martinka   10.03.2016 | 13:30 | reagovat |

    Vážně nejlepší bábovka ze všech také doporučuji všem ;-)

  3. Lionsgate   03.06.2013 | 20:01 | reagovat |

    Tento recept se opravdu bez prdopeče obejde. Bílky ušlehat zvlášť a na závěr volně vmíchat vařečkou do těsta a je to tak nadýchané, že forma je skoro plná :-) Nejlepší bábovka ze všech!

  4. Mary-Loo   08.04.2013 | 14:51 | reagovat |

    Mohla bych se zeptat šikovnějších a zkušenějších proč mi vždycky ale fakt vždycky piškotový těsto spadne po vyndání z trouby?? Vyndavám to krásný nadýchaný a za pár minut je z toho zcvrklý cosi... Prosím o radu.. :-\

    1. zuwi   24.08.2013 | 18:27 | reagovat |

      Pokud s ní bouchnete, klepnete, nebo tak, může těsto spadnout.

    2. Bára   11.08.2014 | 15:20 | reagovat |

      Z trouby vytahujte až po vychladnutí. Já když peču piškot, tak troubu pootevřu a až trouba vychladne pak teprve vyndávám. Piškot reaguje na velkou změnu tepla

  5. Lionsgate   05.12.2012 | 21:07 | reagovat |

    vyzkoušela jsem 3 místní recepty na bábovku, všechny byly super, ale tahle je jedinečná...Rum tam nedávám a prdopeč radši 1/3 - pro zichr :-) A je to tak nadýchané, že bych nevěřila, že taková bábovka existuje, mňam ;-)

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut? Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut?
Uvidíte v Ulici: Anička se chce zabít a Evžen znovu sáhne po flašce! Uvidíte v Ulici: Anička se chce zabít a Evžen znovu sáhne po flašce!
Jak se starat o své intimní partie - čemu se vyhnout? Jak se starat o své intimní partie - čemu se vyhnout?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web