Autor:

Piškot s pudinkovým krémem a šlehačkou

Snadné
Ingredience
Polohrubá mouka 200 g
Vejce 4 ks
Cukr 200 g
Voda 4 lžíce
Šlehačka v prášku 1 ks
Čokoláda  
Krém:
Mléko 1 l
Jahodový pudink 2 balíček
Cukr 4 lžíce
Vanilkový cukr 1 balíček
Tvaroh 1 ks
Hera 250 g
Piškot s pudinkovým krémem a šlehačkou

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Sladké

Žloutky ušleháme s cukrem a přidáváme po lžících vodu. Pak vmícháme mouku, nakonec sníh z bílků. Plech vymažeme a vysypeme moukou. Upečený piškot potřeme krémem a na krém dáme vrstvu šlehačky ušlehané podle návodu na sáčku. Povrch posypeme nastrouhanou čokoládou.
Krém: z mléka, pudinkového prášku a cukru uvaříme pudink. Do vychladlého zašleháme vanilkový cukr, tvaroh a heru.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 12 x
2+
4.5 12 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2+ (hodnoceno 12x)
Fazole, čočka a hrách jsou opravdový energetický zázrak. Nechybějí vám luštěniny? Články z

Komentáře k receptu: Piškot s pudinkovým krémem a šlehačkou

Komentáře

  1. Mirčinka   12.06.2013 | 20:56 | reagovat | závadný

    tam nepatří žádné kypřidlo? prosím a děkuji :-)

    1. Pavla   31.08.2013 | 14:07 | reagovat | závadný

      Sníh z bílku nahrazuje kypřidlo

  2. Jitka Čechová   27.05.2010 | 19:04 | reagovat | závadný

    VYNIKAJÍCÍ!!! UPEKLA JSEM A JE SKORO PRYČ:-)) umím si představit i to,že bych tam dala ovoce.A místo toho jahodového jsem dala vanilkový pudink.A místo tabulky čokolády - neměla jsem jí doma,tak jsem rozmixovala čokolád.vajíčka + zajíčky z Velikonoc:-)) a bylo to taky fajn:-))

    1. buchts   11.05.2013 | 18:32 | reagovat | závadný

      v cervnu mas zajicky z velikonoc :D ?

  3. Jiří Vanžura   07.03.2010 | 10:14 | reagovat | závadný

    Já tam taky dám máslo a asi vanilkový pudink do kterého přidám vanilkový lusk. Jahodový pudink je chemický až hrůza.

  4. recepty 73   02.03.2009 | 19:17 | reagovat | závadný

    Nám také nechutná jahodový pudink-s tou chemickou chutí souhlasím.Řezy jsou to ale vynikající,děláme je s vanilkovým pudinkem.

  5. Táňa K.   06.06.2007 | 21:30 | reagovat | závadný

    Bylo to celkem dobré, osvěžující, jen ta chuť jahodového pudinku mi připadala trochu "chemická". Příště zkusím do krému zamíchat čerstvé jahody a pudink uvařit z jahodové šťávy. Šlehačku jsem nedala práškovou, ale klasickou tekutou.

1 2 3 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová
Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web