Autor:

Piškot s pudinkovým krémem a šlehačkou

Snadné
Ingredience
Polohrubá mouka 200 g
Vejce 4 ks
Cukr 200 g
Voda 4 lžíce
Šlehačka v prášku 1 ks
Čokoláda  
Krém:
Mléko 1 l
Jahodový pudink 2 balíček
Cukr 4 lžíce
Vanilkový cukr 1 balíček
Tvaroh 1 ks
Hera 250 g
Piškot s pudinkovým krémem a šlehačkou

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Sladké

Žloutky ušleháme s cukrem a přidáváme po lžících vodu. Pak vmícháme mouku, nakonec sníh z bílků. Plech vymažeme a vysypeme moukou. Upečený piškot potřeme krémem a na krém dáme vrstvu šlehačky ušlehané podle návodu na sáčku. Povrch posypeme nastrouhanou čokoládou.
Krém: z mléka, pudinkového prášku a cukru uvaříme pudink. Do vychladlého zašleháme vanilkový cukr, tvaroh a heru.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 11 x
1-
4.55 11 5 1
Rybí polévka 4 recepty na lahodné italské polévky Články z

Komentáře k receptu: Piškot s pudinkovým krémem a šlehačkou

Komentáře

  1. Mirčinka   12.06.2013 | 20:56 | reagovat |

    tam nepatří žádné kypřidlo? prosím a děkuji :-)

    1. Pavla   31.08.2013 | 14:07 | reagovat |

      Sníh z bílku nahrazuje kypřidlo

  2. Jitka Čechová   27.05.2010 | 19:04 | reagovat |

    VYNIKAJÍCÍ!!! UPEKLA JSEM A JE SKORO PRYČ:-)) umím si představit i to,že bych tam dala ovoce.A místo toho jahodového jsem dala vanilkový pudink.A místo tabulky čokolády - neměla jsem jí doma,tak jsem rozmixovala čokolád.vajíčka + zajíčky z Velikonoc:-)) a bylo to taky fajn:-))

    1. buchts   11.05.2013 | 18:32 | reagovat |

      v cervnu mas zajicky z velikonoc :D ?

  3. Jiří Vanžura   07.03.2010 | 10:14 | reagovat |

    Já tam taky dám máslo a asi vanilkový pudink do kterého přidám vanilkový lusk. Jahodový pudink je chemický až hrůza.

  4. recepty 73   02.03.2009 | 19:17 | reagovat |

    Nám také nechutná jahodový pudink-s tou chemickou chutí souhlasím.Řezy jsou to ale vynikající,děláme je s vanilkovým pudinkem.

  5. Táňa K.   06.06.2007 | 21:30 | reagovat |

    Bylo to celkem dobré, osvěžující, jen ta chuť jahodového pudinku mi připadala trochu "chemická". Příště zkusím do krému zamíchat čerstvé jahody a pudink uvařit z jahodové šťávy. Šlehačku jsem nedala práškovou, ale klasickou tekutou.

1 2 3 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii
Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce! Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce!
Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy? Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web