Fofr piškotová roláda

Hodnocení:

Moje:

15 minut
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 5
      ks vejce
    • 5
      lžíce cukr krupice
    • 5
      lžíce polohrubá mouka
    • 2
      lžíce kakao
    • 1
      ks šlehačka
    • 1
      ks ztužovač šlehačky

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Ušleháme žloutky s cukrem, do toho vmícháme kakao a mouku a na závěr vmícháme ušlehané bílky.
2
Dáme na plech s vyšším okrajem vyložený pečícím papírem a pečeme v předem vyhřáté troubě cca 5 minut (párátkem zkouším, aby se těsto nenalepilo).
3
Papír s piškotem vyndáme z plechu, necháme vychladnout a pak potřeme ušlehanou šlehačkou se ztužovačem. Zarolujeme, nakrájíme, podáváme, olizujeme se.
4
Tato roláda mi trvá dobrých 15 minut, dělám ji, když mi přijde nečekaná návštěva. V případě, že je v lednici prázdnota - vypustím kakao a šlehačku a světlou roládu potřu marmeládou. Než si návštěva poklábosí a pustí se do kafe, je roláda na stole.
Zařazení: Moučníky Koláče
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Ivča
    Ivča |

    12. 11. 2016 18:02

    Díky, roláda se povedla na výbornou :-) Jako krém jsem rozšlehala celé máslo a do něj vmíchala polovinu Salka. Všichni se olizovali.

  • Ivča
    Ivča |

    11. 11. 2016 19:17

    Super roláda, já dělám krém tak, že našlehám celé máslo a do toho přidám půlku Salka. Nemá to chybu, akorát je důležité dodržet pořadí - máslo a pak to salko, jinak se to zdrcne.

  • anevanu
    anevanu |

    30. 11. 2015 08:55

    většina zaroluje pomocí toho pečícího papíru na kterém to pečeš.Prostě zvedáš kraj papíru a strháváš ho k sobě,zatímco roládu zároveň roluješ a svinuješ od sebe

  • anevanu
    anevanu |

    30. 11. 2015 08:55

    většina zaroluje pomocí toho pečícího papíru na kterém to pečeš.Prostě zvedáš kraj papíru a strháváš ho k sobě,zatímco roládu zároveň roluješ a svinuješ od sebe

  • anna
    anna |

    4. 7. 2015 12:43

    Rolada se musi pect na 2oo stup.c ,aby se nevysusila a sla dobre stocit.

  • kurioko
    kurioko |

    19. 4. 2015 00:05

    Super, vynechala jsem kakao a natřela borůvkovou marmeládou se zakysanou smetanou. Uvidíme, jak to dopadne, ale smotat to šlo skvěle.

  • Lubomír
    Lubomír |

    20. 2. 2015 09:42

    Tak poprvé co jsem pekl jakože buchtu a napoprvé super návod pochopen jen teplota trouby chyběla ale porovnal jsem pár receptů na rolády a pekl to na průměrnou teplotu cca170 v plynové troubě ve vrchní části trouby cca 10-11 minut. náplň jsem udělal tvaroh citrón. stočení šlo perfektně v pečícím papíru ještě ji zbývá dozdobit čokoládou nahoře a jsem zvědav co moje drahá polovička na to :). pěkný rychlý recept jen to chce psát podrobněji pro úplné začátečníky bylo by to pak snažšší

  • Cucka
    Cucka |

    17. 2. 2015 12:12

    Koupis sacek s praskem s napisem Ztuzovac slehacky..obvykle vedle prasku do peciva a vanilkovejch cukru:)

  • chlap
    chlap |

    21. 1. 2015 00:22

    Pak mě zajímá co je to ztužovač do šlehačky?Jako máslo?

  • chlap
    chlap |

    21. 1. 2015 00:18

    Jenže tam není jak vyrobit tu roládu z toho piškotového těsta? Ušleháme sníh, postupně přidáváme cukr, pak žloutky a mouku. Těsto rozetřeme na dobře pomaštěný plech (pečící papír) a upečeme v “mírné” troubě. Po vyndání položíme nahoru vlhkou čistou útěrku a plát do ní svineme. Mezitím si uděláme krém jako do dortu (nebo pouze potřeme marmeládou) a do rozbaleného plátu potřeme a svineme - tentokrát již bez útěrky. ..Pak teda následuje tenhle proces?

  • Jitulieta
    Jitulieta |

    24. 9. 2014 09:56

    Prosím a na kolik stupnů péct?? :-\

  • Blanka
    Blanka |

    26. 6. 2013 14:27

    výborné, já ke šlehačce přidala jeden tvaroh, nastrouhanou čokoládu a nastrouhaný banán a všichni si chrochtáme ;-)

  • Dáša
    Dáša |

    22. 6. 2013 11:40

    Rychlé a výborné! <:-)

  • Mell
    Mell |

    5. 3. 2013 17:46

    Výborná roláda, jednoduchá a není zbytečně přeslazená. Za mě doporučuji. <:-)

  • Blanka
    Blanka |

    2. 3. 2013 12:13

    Idem ju skusit upiect potom dam recept ja

  • RenataDo
    RenataDo |

    31. 1. 2013 13:02

    Velice jednoducha rolada, opravdu hned hotova. Pekla jsem ve svetle variante, a take vyborna.

  • verča
    verča |

    4. 12. 2012 10:44

    můžu se zeptat na receptík toho pudinkového krému? díky :)

  • pytrysek
    pytrysek |

    15. 11. 2012 17:00

    Vždy mi roláda přišla složitá ohledně rolování, bála jsem se, že praskne, ale tento recept se mi osvědčil. Dělám, světlou nebo tmavou s pudingovo-máslovým krémem a navrch poleju čokoládou a dozdobím ještě krémem. Díky za skvělý a rychlý recept :-)

  • Bopik
    Bopik |

    3. 9. 2012 17:34

    Dělala jsem po čase znovu a opět s úspěchem.

  • Tezz
    Tezz |

    9. 5. 2012 19:24

    vyborné jako nápln je jedno pomazankove máslo ( bez přichuti :-D ) k tomu jednu šlehačku, nejaky ten ztužovat a jeste k tomu pár lžiček vaječného likeru)) opravdu mnamooozni :D :))

  • Lenka
    Lenka |

    7. 5. 2012 23:08

    Jak velky plech pouzit? te mouky mi prijde na klasicky 30x40cm nejak malo %) Dik

  • Lucka
    Lucka |

    12. 4. 2012 11:43

    Roládu jsem vyzkoušela a je moooc dobrá. Nedávala jsem ztužovat do šlehačky, protože roláda byla do vteřiny pryč :-)

  • Zuzka :)
    Zuzka :) |

    18. 3. 2012 13:36

    Ahoj :) mockrát děkuju za super recept, nemohla jsem najít svůj osvědčený, tak jsem zkusila tento a musím říct, že je vážně skvělý. Roláda se vůbec netrhala, jsem zvyklá ji nejdříve smotat do mokré utěrky, a pak až namazat krémem a znovu zabalit. Absolutně žádná trhlina. Vážně díky, je mi 19 let, takže moc zkušeností nemám. Takže jsem ráda, že se mi povedl hned na poprvé recept z internetu, který nemám osvědčený....jen jsem přidala malinko kypřícího prášku, a nejdříve jsem zamíchala sníh z bílku a pak až mouku, ale výsledek je stejný.... :-D

  • Eva P. Fr
    Eva P. Fr |

    28. 2. 2012 14:25

    Jsem nadsena ! Nikdy jsem roladu nedelala, vzdy jsem se toho bala. Dnes zkusila poprve, jen tak narychlo. Pulku jsem namazala marmeladou, druhou pulku nutelou (vic pro moje deti) a je to opravdu vyborne !!! Cetla jsem ruzne komentare, bala jsem se toho zabaleni, nakonec jsem testo jeste teple srolovala i s pecicim papirem a po vychladnuti rozbalila a slo vse v pohode.Opravdu bezva a rychle zopakuji, priste s tou slehackou, musi to byt bajecne !

  • SisiZ
    SisiZ |

    5. 2. 2012 16:56

    Moc dobrá,lehká roláda.Dávám1 :-)

  • karolqa13
    karolqa13 |

    21. 10. 2011 14:40

    Je to hodně rychlé a snadné - doporučuji.. také to skvěle chutná :-* Děkuji O:-)

  • pekelnica
    pekelnica |

    26. 7. 2011 09:18

    Zdravím,vyzkoušela jsem rolád už spoustu,ale tato nemá chybu,je vláčná a hlavně vůbec nepopraská..prostě supr,můj 1.5 roku synek se po ní může utlouct :-D

  • yveta
    yveta |

    20. 7. 2011 20:03

    jednoduché a dobré prostě super

  • Alcakv
    Alcakv |

    4. 7. 2011 11:08

    Já peču normálně, těch 180... :-)

  • inka
    inka |

    1. 5. 2011 11:06

    vyhřeju troubu na 220 stupňů,dám plech s těstem a peču na 180,to je na horkovzdušnou troubu. :-)

  • Terka
    Terka |

    18. 4. 2011 16:35

    Dobrý den , je někdo on-line ? .. chci se zeptat na kolik stupňů se to mám péct .. sem ještě amatér.. ;-)

  • Tynka
    Tynka |

    3. 4. 2011 12:10

    Roláda se šlehačkou sklidila úspěch, obrovskej úspěch:) S rolováním nebyl problém, nepopraskala a během jednoho dne byla pryč. Díky za recept!!

  • Lída
    Lída |

    2. 4. 2011 12:30

    Recept jsem dnes zkoušela podruhé a tentokrát se těsto povedlo srolovat krásně bez popraskání. A to jsem si až na konci uvědomila, že jsem tam zapomněla dát mouku:)) Takže jsem ji vmíchala opatrně až jako poslední a naštěstí to dopadlo dobře O:-)

  • micmic25
    micmic25 |

    27. 3. 2011 18:26

    Rychlé a výborné. Do šlehačky jsem pak přidala ještě nasekané (kompotové) mandarinky a moc jsme si pošmákli:-)

  • Milen
    Milen |

    21. 3. 2011 19:17

    Já jsem teda úplný analfabet na pečení z piškot. těsta,vše se mi i přes přesné dodržení receptu vždy srazilo, ale nevzdávám se a co nejdříve tuto roládu upeču <3

  • leona
    leona |

    17. 3. 2011 22:09

    nejsem pečící typ jsem kopyto ale tento recept se mi povedl jen jsem v troubě nechala dele než 5 min ,jinak super chvalim budu dělat častěji i s jinou naplni

  • JanickaR
    JanickaR |

    3. 3. 2011 21:50

    Vynikající roláda, přidávám si mezi oblíbené

  • binaba
    binaba |

    3. 3. 2011 18:08

    Kačko, teplá se sroluje bez náplně, naplní se až po vychladnutí znovu rozmotaná

  • Bohdana
    Bohdana |

    3. 3. 2011 10:03

    Zuzko, mě se to na druhý pokus povedlo, zkus to ještě jednou a uvidíš že to půjde :) A když ne tak jak píšeš - napatle se to a zbaští se to i tak :) Já když se mi nepovedla roláda tak vždy říkám že máme "triládu" - 3 vrstvy piškotu nějak promazaného krémem :) :-D

  • Bohdana
    Bohdana |

    2. 3. 2011 14:08

    Hurá, hurá, díky všem za rady. Roláda se povedla :) Pekla jsem světlou, nechala ji tam opravdu jen těch 5minut, rolovala jsem až studenou. Dokonalý kruh to sice nebyl, ale zdařilý oválek ano :-P Nepopraskala, asi jsem ji minule nechala v troubě moc dlouho. Vzhůru do dalších pokusů. :-P :-P :-P

  • Kačka
    Kačka |

    2. 3. 2011 00:09

    Rozhodně též doporučuju nepíct ji prudce a pouze do světla, jak je tam dýl, ztvdne a popraská.. Ale bojím se, že pokud ji budete rolovat ještě teplou, tak se krém bude rozpouštět, zvlášť šlehačka:)

  • Ruza
    Ruza |

    1. 3. 2011 19:50

    holky nepecte ji moc prudce rolujte ji teplou

  • silvie16
    silvie16 |

    28. 2. 2011 23:15

    Aby vám roláda nepopraskala,musíte ji ihned po vytažení z trouby zarolovat.Né moc asi tak 2-3x.Samozdřejmě nejprve ušlehejte bílky,poté vešlehejte cukr,až je hmota tuhá vešl. žloutky,poté vmíchejte hladkou mouku + kypřící prášek + kakao. Po této roládě se u nás jen zapráší,je jako sen!!! ;-)

  • Věrka
    Věrka |

    28. 2. 2011 16:41

    Bohdanko, zkus příště upéct placku jen do světla, aby nebylo těsto tuhé.

  • Ludmila Krutská
    Ludmila Krutská |

    28. 2. 2011 15:46

    Bohdanko, taky mi roláda praskala a někdo mi poradil přidat do těsta při šlehání 1 lžíci oleje. Vyzkoušejte, třeba to bude lepší. :-)

  • Jarka O.
    Jarka O. |

    28. 2. 2011 13:02

    Roláda může praskat, když je těsto přepečené ;-) Já peču jen tak, že povrch zpevní a hned ven z trouby. A taky se mi osvědčil opačný postup: šlehám nejprave bílky, přidám cukr, pak zašlehám žloutky, jen krátce, aby sníh nespadl, vmíchám mouku a je to. Musí se pracovat rychle, aby to nespadlo. Dává se do dobře vyhřáté trouby. Takhle peču podle mamky a vychází to. Snad jsem trochu pomohla :-)

  • Zuzka
    Zuzka |

    28. 2. 2011 12:45

    Bohdanko, já jsem na tom úplně stejně, každá roláda mi praskne, sice se to zapatle krémem, je výborná, ale jsem z toho nešťastná, že jsem takové kopyto. Dokud jsem měla plynovou troubu, tak jsem věřila, že je to tím, ale teď mám supermoderní s 10ti programy, tak to bude taky rukama.... :-\

  • mimi
    mimi |

    27. 2. 2011 20:20

    ta mouka a kakao je na lzice nebo na dkg?

  • Bohdana
    Bohdana |

    27. 2. 2011 14:38

    :'( :'( tak mě se teda roláda nepovedla, tak jako každá jiná se mi nepodařila zabalit, celá mi popraskala a mám to jak 3xvrstvený piškot :( Poradte co dělám blbě, je to asi desátý recept, takže už si nemyslím že by to bylo špatným receptem, ale rukama ;-)

  • barb
    barb |

    27. 2. 2011 13:40

    5 lžic mouky, Patriku

  • barb
    barb |

    27. 2. 2011 13:39

    roládka výtečná, rychlá, měla jsem jen ten bílý pečící papír, tak jsem radši při chladnutí placky podložila dle rady vlhkou utěrkou a šla srolovat bez problémů! :-) super recept, určitě udělám znova

  • patrik
    patrik |

    27. 2. 2011 13:31

    polohruba mouka je 5 lžic nebo čeho

  • recepty73
    recepty73 |

    25. 2. 2011 13:13

    ...souhlas ;-) !Je to vážně fofr :-D .Máme raději se 2 šlehačkama nebo tak,jak jste dělala Vy - s tím banánem ;-) ...

  • PETRAPETULE
    PETRAPETULE |

    25. 2. 2011 12:56

    NIKDY JSEM ROLÁDU NEDĚLALA A TUHLE HNED NAPOPRVÉ - SUPER SUPER- ZABALILA JSEM TAM JEDEN BANÁN A POSYPALA OŘÍŠKAMA A STROUHANOU ČOKOLÁDOU - HNED JDU DĚLAT DALŠÍ, TA PRVNÍ UŽ JE PRYČ - ;-)

  • markusak
    markusak |

    3. 2. 2011 19:40

    super recept..uplna rychlovka, těsto vláčné, nelepí se, krásně jde smotat. Já jsem akorad po ušlehání šlehačky, přidala vanilkovy cukr a konzervu mandarinek , které jsem pak rozšlehala ve šlehačce, dodá to roládě osvěžující a ovocný nádech:-)

  • vilda babič
    vilda babič |

    14. 4. 2010 14:16

    jen chci napsat,neměla jsem pečící papír,tak jsem dnes jen vymazala a vysypala plech,po vychladnutí podebrala,odlepila od plechu v pohodě a snadno srolovala,opět super roláda,

  • Ester Potrusilova
    Ester Potrusilova |

    29. 8. 2009 15:41

    Dnes jsem takovou fofr roládu velmi potřebovala a tato mi padla do oka kvůli jednoduchosti. Vyzkoušela jsem a už asi jinou péct nebudu. Dělávala jsem složitou roládu se solamylem, esencí a jinými blbostmi... no prostě fůra práce, výsledek tak poloviční, když srovnám s touto. Chválím a chválím, výborný recept! PS: krém jsem dělala z mačkaných banánů, kelímku mascarpone a trochy zakysané smetany (nic jiného doma nebylo :-)), a manžel tvrdí, že lahodnější a lepší nejedl

  • vilda babič
    vilda babič |

    13. 11. 2008 16:14

    dnes jsem musela udělat podruhé, včera s marmeládou,dnes tmavou s krémem, opět vynikající a velký úspěch ! Babičová

  • vilda babič
    vilda babič |

    12. 11. 2008 15:02

    vynikající, rychlá, snadná, dělala jsem poprvé roládu a jiný recept už nedělám !!! MOc za něj děkuji !!!!

  • Lenka Rolná
    Lenka Rolná |

    13. 4. 2008 14:00

    Základní těsto je výborné.Uděluji pochvalu.Já dělám světlou s vanilkovým krémem,marmeládou a kokosem.Dovnitř zabalím banán nebo jahody a je to vynikající.

  • Alena Konopcikova
    Alena Konopcikova |

    7. 12. 2007 07:17

    jinou rolada, co jsem pekla vcera dlabe manzel lzici, protoze se to neda nazvat roladou, potrebovala jsem upect na dnesek a tak jsem zkusila tu Vasi. HURA povedla se !!jinak bych na vecirek nemela co prinest. Diky- jsem zachranena!

  • Markéta Špelinová
    Markéta Špelinová |

    19. 10. 2007 10:35

    Tak tahle roláda se mi opravdu osvědčila, dělám ji často a když dojde kakao,tak dám 2 lžíce sypkého capuccina, moc dobré.Dík za recept!

  • J. P.
    J. P. |

    4. 10. 2007 22:49

    Vynikající, dávám 1*

  • sasil
    sasil |

    10. 7. 2007 13:50

    Vynikající,dávám 1*Rychlé a výborné.Jinak k dotazu přede mnou.Mně se osvědčilo péct na 150-160 stupňů v el. troubě na horkovzduch.

  • Anonym
    Anonym |

    24. 5. 2007 09:34

    Na kolik stupňů tu troubu vyhřát? - elektrickou :)

  • radka
    radka |

    24. 5. 2007 09:12

    roladu jsem delala jednou v zivote,asi pred triceti roky...ani se mi ji nepodarilo sundat z plechu,natoz zabalit a rozbalit,jak bylo v receptu uvedeno..:-)...tahle byl muj druhy pokus....uzasna,vyborna,rychla,mnamozni!!!!!!!

  • Katarina
    Katarina |

    14. 4. 2007 09:37

    Skvele, skvele! A hlavne rychle. Robila som roladu po rokoch (predtym mi obycajne popraskala) ale tento recept je super. Vdaka

  • Petr Meluzín
    Petr Meluzín |

    1. 4. 2007 19:18

    Ahoj.Dělal jsem roládu poprvé a povedla se.Nejvíc jsem měl strach s papíru,ale použil jsem ten tmavý a šlo to pěkně dolů.Díky za recept je to super.Petr

  • mila
    mila |

    22. 10. 2006 12:25

    Dávám krém od dr.Oetkera s variantou mléka a do rozetřeného lehce vtlačím koktejlový kompot.Nebo zkombinovat jahody s banánem.V řezu to vypadá moc dobře a bříšku to lahodí

  • Lída
    Lída |

    5. 5. 2006 19:25

    Tak devcata, muj pecici papir je taky bily. Ale nevzdala jsem to a vcera zkusila upect znova. A hned dve rolady najednou, protoze tu prvni mi sezrali jeste nez odbyl cas k veceri. A prisla jsem na to ze roladu musim vindat z trouby po 4 minutach,jinak zacne hnednout a nemuzu ji odlepit. Po tech 4 min, jsem sice musela byt trpeliva, abych to neroztrhla, ale slo to a vypadalo moc hezky, pokladla jsem ji stridave s platky jahod a platky broskvy. Takze kdyz se to rozkrojilo byla to fakt nadhera. Takze pocitam ze tohle budu pect tak 3 krat tejdne :-) PS: Manzel si mi neveril ze jsem to pekla, myslel si ze jsem ji koupila ;-)

  • Tereza Jarčušková
    Tereza Jarčušková |

    4. 5. 2006 11:47

    Marsí, ten môj lepiaci bol tiež biely, takže máme s ním rovnaké skúsenosti.

  • Marsí
    Marsí |

    4. 5. 2006 10:25

    Lído Terka má pravdu...může to být pečícím papírem. Měla jsem stejné problémy když jsem chtěla ušetřit ( což se mi nevyplatilo) a koupila jsem si bílý peč.papír. Dneska už po těch letech vím, že je nejlepší ten hnědý. Ale někdo může mít jiný názor.Jinak moje maminka na to měla fintu: pod upečenou roládu ještě na papíře dala pod ten papír vlhkou utěrku.

  • Tereza Jarčušková
    Tereza Jarčušková |

    4. 5. 2006 09:48

    Lidka, nemusela ste niečo urobiť zle. Kým som nemala fólie na pečenie, piekla som na papieri, a mala som jeden druh papiera, ktorý robil to, čo popisujete. Lepil sa na cesto. Zmeňťe druh papiera. Alebo jednoducho plech vymastite a vysypte múkou.

  • Lída
    Lída |

    4. 5. 2006 01:10

    Taky moje prvni rolada v zivote, ale :-(( neco jsem musela udelat spatne, vubec se mi nechtela sloupnout z papiru. Takze rolada na pohle vypadala hrozne, tak jsem ji potrela zvrchu trochou slehacky a zasypala kakaem, aby to nebylo videt. Jen by me zajimalo, co jsem udelala spatne. Ale byla tak strasne dobra, ze stejne davam 1.

  • Katerina Shibazaki
    Katerina Shibazaki |

    28. 4. 2006 11:45

    Moje prvni rolada v zivote. Vyborna, jednoducha, rychla.Krasne se sloupla z papiru. Pekla jsem svetlou variantu a potirala cokoladovym kremem a sypala orechy. Uz ted se tesim na variantu slehacka+ jahody. Mnam, mnam, mnam. Je pravda ze nejjednodussi recepty byvaji nejlepsi!

  • Jarka
    Jarka |

    15. 3. 2006 13:08

    Ano, je to přesně tak. Roláda se nemusí stáčet. Po vychladnutí namazat a pak zatočit. Opravdu nepopraská.

  • as
    as |

    14. 3. 2006 08:18

    Mám dotaz: Roládu po vytažení necháte vychladnout a stáčíte až po namazání ? Nepraskne?Já mám naučeno, že ji stáčím ještě horkou a hned roztočím a pak nechám vychladnout. Prosím, jestli můžete, tak mi to objasněte. Chtěla bych ji zkusit.Díky Ala

  • Jarka
    Jarka |

    13. 3. 2006 12:23

    Díky za skvělý recept. Nikdy jsem roládu nepekla, protože jsem se bála, že popraská a nepůjde zabalit. Tahle je fantazie a je fakt "fofr". Namazaná marmeládou, potřená ušlehanou šlehačkou a odleželá od včera byla prostě skvělá.

  • Jitka B.
    Jitka B. |

    7. 3. 2006 10:47

    Tenhle recept jsem dostala v prvním zaměstnání po maturitě od starší kolegyně a dělám ho beze změny dodnes. Výborná roláda je taky namazaná krémem (nejlépe odlehčený, nastavovaný pudinkem nebo kašičkou z hrubé mouky s čokoládou), navrch ozdobit šlehačkou, nebo potřít zbytkem krému a posypat kokosem nebo oříšky...

  • Monika
    Monika |

    3. 3. 2006 18:52

    I já přísahám, ale je zima, tak ne na holý pupek. Roláda mi vždy připadala jako vrchol pekařského umění, tento recept mi mezi řečí doporučila kolegyně a já ho opravdu s marmeládou a bez kakaa zvládla rychle a dobře hned napoprvé bez pečícího papíru. (Dnes si bez něj jakékoli pečení nedovedu představit). Typ pro zakrádkářče- jako náplň rozvařené jahody smíchané s jahodovým pudinkem. A rozmačkané borůvky smíchané s kys. smetanou a vanil. cukrem taky slavily úspěch!

  • Marsí
    Marsí |

    3. 3. 2006 13:03

    Romanko...přísahám na holý pupek...stopla jsem si to, dá se to stinout, ale určitě ne na poprvé...:o))

  • Romana
    Romana |

    3. 3. 2006 10:57

    Tak těch 15 minut to určitě nebude, ale může být dobrá.

  • dáša
    dáša |

    3. 3. 2006 10:03

    tuto roládku dělám a je to opravdu pohádka, doporučuji vyzkoušet