Opilé roštěnky

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
60 minut
8
porce
neuvedeno
autor: Ladia

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 8
      plátek hovězí maso roštěná
    • 50
      ml hnědý rum
    • 3
      lžíce rostlinný olej
    • sůl
    • 4
      ks broskve
    • moučkový cukr dle chuti
    • 1
      dl bílé víno

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Roštěnky naklepeme, na okrajích nařízneme, aby se nekroutily. Plátky masa osmažíme na rozpáleném oleji. Často je obracíme, během smažení je pokapeme rumem a nakonec osolíme.
2
Broskve se vaří s moučkovým cukrem a bílým vínem. Uvařené se rozmixují a podávají se společně s roštěnkami.
Zařazení: Maso Hovězí

Komentáře k receptu

  • Jarka O.
    Jarka O. |

    24. 3. 2010 17:08

    Ladienko, ovoce k hovězímu masu jsem ještě nezkoušela, to broskvové pyré bude určitě delikatesní, je mi to jasné :-)

  • Ladia -
    Ladia - |

    24. 3. 2010 16:25

    Koukám, že kus receptu úplně chybí. Poprosím editorku o doplnění. Roštěnky se podávají společně s broskvovým pyré. Broskve se vaří s moučkovým cukrem a bílým vínem. Uvařené se rozmixují a podávají se společně s roštěnkami.

  • Michaela Linhartová
    Michaela Linhartová |

    23. 3. 2010 22:45

    Prosím Vás Lado, jaká příloha se hodí. Je to i bez sosu a omáčky. Vypadá to jako suché maso. Díky moc.