Autor:

Králík na medu

70 minut PT0H70M
Střední
Ingredience
Králík 1 ks
Olej 2 lžíce
Sůl 1 lžička
Paprika 1 lžička
Česnek 3 stroužek
Med 2 lžíce
Vývar
(na podlití)
 
Škrobová moučka 2 lžička
Badyán  
Králík na medu

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Králičí

Králíka potřete směsí oleje, soli, papriky a česneku a nechte uležet. Dejte péct do trouby předehřáté na 180 °C a pečte zakryté, až maso změkne. Posledních 20 minut odstraňte víko pekáče a maso přelijte zálivkou z vody, medu a vývaru, případně přidejte badyán. Šťávu nakonec zahustěte škrobovou moučkou rozmíchanou v troše vody. Chcete-li mít šťávu jemnější, můžete spolu s králíkem upéct i pár jablíček.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Losos na čočkovém salátu Luštěniny na tři způsoby Články z

Komentáře k receptu: Králík na medu

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky? 5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky?
Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat! Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat!
Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak? Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web