Autor:

Králík na medu

70 minut PT0H70M
Střední
Ingredience
Králík 1 ks
Olej 2 lžíce
Sůl 1 lžička
Paprika 1 lžička
Česnek 3 stroužek
Med 2 lžíce
Vývar
(na podlití)
 
Škrobová moučka 2 lžička
Badyán  
Králík na medu

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Králičí

Králíka potřete směsí oleje, soli, papriky a česneku a nechte uležet. Dejte péct do trouby předehřáté na 180 °C a pečte zakryté, až maso změkne. Posledních 20 minut odstraňte víko pekáče a maso přelijte zálivkou z vody, medu a vývaru, případně přidejte badyán. Šťávu nakonec zahustěte škrobovou moučkou rozmíchanou v troše vody. Chcete-li mít šťávu jemnější, můžete spolu s králíkem upéct i pár jablíček.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Gastronomické poklady šťavnaté Brazílie Články z

Komentáře k receptu: Králík na medu

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle! Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle!
Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli
Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web