Autor:

Králík na medu

70 minut PT0H70M
Střední
Ingredience
Králík 1 ks
Olej 2 lžíce
Sůl 1 lžička
Paprika 1 lžička
Česnek 3 stroužek
Med 2 lžíce
Vývar
(na podlití)
 
Škrobová moučka 2 lžička
Badyán  
Králík na medu

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Králičí

Králíka potřete směsí oleje, soli, papriky a česneku a nechte uležet. Dejte péct do trouby předehřáté na 180 °C a pečte zakryté, až maso změkne. Posledních 20 minut odstraňte víko pekáče a maso přelijte zálivkou z vody, medu a vývaru, případně přidejte badyán. Šťávu nakonec zahustěte škrobovou moučkou rozmíchanou v troše vody. Chcete-li mít šťávu jemnější, můžete spolu s králíkem upéct i pár jablíček.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Těstovinová rýže s krevetami Originální italské večeře od pondělí do pátku Články z

Komentáře k receptu: Králík na medu

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web