Králík na medu

Hodnocení:

Moje:

70 minut
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks králík
    • 2
      lžíce olej
    • 1
      lžička sůl
    • 1
      lžička paprika
    • 3
      stroužek česnek
    • 2
      lžíce med
    • vývar (na podlití)
    • 2
      lžička škrobová moučka
    • badyán

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Králíka potřete směsí oleje, soli, papriky a česneku a nechte uležet. Dejte péct do trouby předehřáté na 180 °C a pečte zakryté, až maso změkne. Posledních 20 minut odstraňte víko pekáče a maso přelijte zálivkou z vody, medu a vývaru, případně přidejte badyán. Šťávu nakonec zahustěte škrobovou moučkou rozmíchanou v troše vody. Chcete-li mít šťávu jemnější, můžete spolu s králíkem upéct i pár jablíček.
Zařazení: Maso Králičí

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.