Autor:

Nekynuté těsto na pizzu

Snadné
Ingredience
Hladká mouka 250 g
Voda 1,5 dl
Olej
může být i olivový
6 lžíce
Prášek do pečiva 1/2 balíček
Sůl 1 špetka
Nekynuté těsto na pizzu

Postup přípravy:

Uvedené suroviny smícháme a vypracujeme těsto. Plech potřeme olejem a těsto pomalu vymačkáme po celém plechu (těsto trošku „leze“, musí se proto tlačit a s těstem pracovat). Nejlépe je těsto potřít ochuceným rajským protlakem a na něj rovnou položit sýr a až na tuto vrstvu pokládat ostatní suroviny dle chuti. (Sýr se hezky vpije a upeče s těstem).

Těsto je dobré a velmi rychlé!

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 59 x
2
4.08 59 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2 (hodnoceno 59x)

Komentáře k receptu: Nekynuté těsto na pizzu

Komentáře

  1. Iren   07.12.2016 | 14:27 | reagovat | závadný

    Ahoj a co tam napsat na kolik a jak dlouho se to peče?
    bez toho je recept na prd,díky

  2. radka   09.11.2016 | 20:27 | reagovat | závadný

    Pokud se těsto udělá tenké ,je to výborné a nechutná jako buchta...:-)

  3. Sába Terka Jana Tonik   28.10.2016 | 18:27 | reagovat | závadný

    fuj fuj fuj fuj chutna to jak buchta totalne nám to zkazilo chut :D <3

    1. Kuchařinky12345cos to Janku cos to sněd   18.11.2016 | 11:37 | reagovat | závadný

      Víš ty tam musíš dát pizza koření, musíš dobře rozmazat kečup a musí to být kulatý a tenký tvar :-| :-| :-| :-|

  4. Jagi   10.10.2016 | 8:59 | reagovat | závadný

    Neříkám, že je to přímo bomba, ale dobrá rychlovka. Určitě mnohem lepší (a levnější), než všechny zmrazené pizzy z obchodu. S těstem se pracuje dobře, lze vytáhnout na správně tenký základ, spolehlivě drží všechny ingredience, po upečení křupavá, vláčná tak akorát, nedrobí se, jde dobře krájet. :-))

    1. jana   12.10.2016 | 18:10 | reagovat | závadný

      Právě jsme ji s manželem snědli, dobrá a levná rychlovka, když není čas na kynuté těsto.
      Tenká, pěkně se pracovalo s těstem. Díky. :-)) ;-)

  5. kuchařka   05.09.2016 | 15:30 | reagovat | závadný

    pica je sice trochu sirovější ale moc dobrá a křupavá <3 <3

1 2 3 4 ... 6 ... 10 ... 15 ... 19 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty? Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty?
BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat? BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat?
Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web