Autor:

Kuřecí játra na olivách a víně

60 minut PT0H60M
Snadné
Porce: 2
Ingredience
Játra
kuřecí
500 g
Zelené olivy
vypeckované
1 balení
Cibule
větší
1 ks
Víno 100 ml
Sojová omáčka 2 lžíce
Solamyl (bramborový škrob) 1 lžička
Oregáno
trochu
 
Pepř mletý  
Sůl  
Kuřecí játra na olivách a víně

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vnitřnosti, Drůbeží

Cibuli zpěníme na oleji, přidáme játra pokrájená na nudličky (můžeme nechat i celá), opepříme a dusíme. Když jsou téměř hotová, přidáme pokrájené olivy.
Víno smícháme se sojovou omáčkou, přidáme solamyl, dolijeme vodou do 250 ml a pomalu přilijeme, necháme přejít varem.
Nakonec podle chuti dosolíme.
Přílohy: rýže, brambory, chléb.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 5 x
2+
4.4 5 5 1
Pochoutka na víkend: Steaky s cibulovými prstýnky Články z

Komentáře k receptu: Kuřecí játra na olivách a víně

Komentáře

  1. Petra   24.10.2012 | 10:34 | reagovat |

    Výborný recept !!! :-)

  2. ČernáLuna   30.04.2012 | 14:50 | reagovat |

    Játra a olivy je hodně neobvyklá kombinace a asi nebude sedět každému, nám to ale chutnalo.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web