Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0x
0 1 5
Autor:

Německé telecí plátky

Střední
Ingredience
Telecí maso 4 ks
Sardelová očka
Nebo řezy
8 ks
Sardinky 4 ks
Sůl  
Pepř mletý  
Mouka 1 hrst
Máslo 2 lžíce
Šunka 4 plátek
Nákládané žampiony 2 lžíce
Olej  
Vejce 4 ks
Německé telecí plátky

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Telecí

Maso naklepeme, osolíme, opepříme, posypeme moukou a na rozehřátém oleji zprudka opečeme po obou stranách. Poté maso podlijeme a dusíme doměkka. Šunku na másle opečeme, žampiony podusíme. Na másle usmažíme volská oka.

Na talíře položíme opečenou šunku, na ní telecí plátky, na maso položíme volské oko, obložíme houbami, sardinkami a sardelovými řezy nebo očky. Podáváme s brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Oznámkujte recept jako ve škole 1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Kuřecí stehýnka s domácími hranolky a tatarkou Víkend ve venkovském stylu Články z

Komentáře k receptu: Německé telecí plátky

Komentáře

  1. Jana   25.03.2006 | 2:17 | reagovat | závadný

    Ty rybičky bych vynechala,jinak je to velmi lákavé.

Přihlášení

zapoměl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Jak aktivovat svůj účet

Pokud již máte účet v předchozí verzi webu, přihlašte se pomocí svých původních přihlašovacích údajů. Při prvním přihlášení Vás web vyzve k nové registraci, pomocí které se aktivuje Váš účet. Po aktivaci účtu se již budete přihlašovat pomocí emailu a hesla.

Jak aktivovat svůj účet?

Další weby Mladé fronty

Dialog
X