Autor:

Německé telecí plátky

Střední
Ingredience
Telecí maso 4 ks
Sardelová očka
Nebo řezy
8 ks
Sardinky 4 ks
Sůl  
Pepř mletý  
Mouka 1 hrst
Máslo 2 lžíce
Šunka 4 plátek
Nákládané žampiony 2 lžíce
Olej  
Vejce 4 ks
Německé telecí plátky

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Telecí

Maso naklepeme, osolíme, opepříme, posypeme moukou a na rozehřátém oleji zprudka opečeme po obou stranách. Poté maso podlijeme a dusíme doměkka. Šunku na másle opečeme, žampiony podusíme. Na másle usmažíme volská oka.

Na talíře položíme opečenou šunku, na ní telecí plátky, na maso položíme volské oko, obložíme houbami, sardinkami a sardelovými řezy nebo očky. Podáváme s brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Oznámkujte recept jako ve škole
1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Jednohubky z kozího sýra a oříšků Tip na víkend: Oříškové variace Články z

Komentáře k receptu: Německé telecí plátky

Komentáře

  1. Jana   25.03.2006 | 2:17 | reagovat | závadný

    Ty rybičky bych vynechala,jinak je to velmi lákavé.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Jaký je váš osud podle horoskopu? Ovlivňuje ho karma! Co můžete změnit? Jaký je váš osud podle horoskopu? Ovlivňuje ho karma! Co můžete změnit?
Rakovina Brendy z Beverly Hills: Proč je pro ni tak nebezpečná? Rakovina Brendy z Beverly Hills: Proč je pro ni tak nebezpečná?
Gábi se nebojí zeptat: Proč si vybíráme partnera, který nám voní? Gábi se nebojí zeptat: Proč si vybíráme partnera, který nám voní?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web