Německé telecí plátky

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks telecí maso
    • 8
      ks sardelová očka Nebo řezy
    • 4
      ks sardinky
    • sůl
    • pepř mletý
    • 1
      hrst mouka
    • 2
      lžíce máslo
    • 4
      plátek šunka
    • 2
      lžíce nákládané žampiony
    • olej
    • 4
      ks vejce

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso naklepeme, osolíme, opepříme, posypeme moukou a na rozehřátém oleji zprudka opečeme po obou stranách. Poté maso podlijeme a dusíme doměkka. Šunku na másle opečeme, žampiony podusíme. Na másle usmažíme volská oka.
2
Na talíře položíme opečenou šunku, na ní telecí plátky, na maso položíme volské oko, obložíme houbami, sardinkami a sardelovými řezy nebo očky. Podáváme s brambory.
Zařazení: Maso Telecí

Komentáře k receptu

  • Jana
    Jana |

    25. 3. 2006 02:17

    Ty rybičky bych vynechala,jinak je to velmi lákavé.