Autor:

Neapolská játra

Střední
Porce: 4
Ingredience
Vepřová játra 500 g
Rostlinný olej  
Česnek 4 stroužek
Kečup - jemný 4 lžíce
Pepř mletý  
Sůl  
Hladká mouka  
Petrželka  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vnitřnosti

Na oleji orestujeme plátky česneku. Játra nakrájíme na plátky, obalíme v mouce a zprudka opečeme na oleji s česnekem. Poté játra opepříme, zakapeme kečupem a chvíli podusíme. Nakonec játra osolíme a posypeme sekanou petrželkou nebo pažitkou. Podáváme s dušenou rýží.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 8 x
1
5 8 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 8x)
Rebarborové cheesecaky Tip na víkend: skvělé recepty s rebarborou Články z

Komentáře k receptu: Neapolská játra

Komentáře

  1. anatéma   01.02.2008 | 11:51 | reagovat | závadný

    Játra doma skoro nemusíme, ale to bylo vynikající! Dělali jsme z drůbežích.

  2. Martina S,   22.03.2006 | 19:30 | reagovat | závadný

    Moc nám chutnalo.

  3. Magdalena   26.11.2004 | 18:25 | reagovat | závadný

    Rychlé, levné, výborné. Chutná i z drůbežích jater.

  4. Martina Dvořáková   19.11.2004 | 11:50 | reagovat | závadný

    Já také doporučuji, mělo úspěch.

  5. Zdeněk Pitra   09.07.2004 | 13:29 | reagovat | závadný

    Opravdu výborné! Báječně jsme si pochutnali!Dopuručuji...

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web