Autor:

Valentýnská srdíčka z párků

Snadné
Ingredience
Párky
jemné
4 ks
Šunka 4 plátek
Vejce 4 ks
Tvrdý sýr 100 g
Sůl 1 špetka
Červená paprika
mletá
1 špetka
Sterilovaná zelenina
může být i mražená
 
Valentýnská srdíčka z párků

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky, Ze šunky

Každý párek podélně rozkrojíme, ale ne úplně, řez skončíme asi 2 cm před koncem. Konce párku rozdělíme a přehneme opačně a spojíme párátkem. Vznikne srdíčko. Srdíčka položíme na vymazaný pekáč, do každého dáme plátek šunky, na ni 2 lžičky sterilované zeleniny, rozklepneme vejce, osolíme, posypeme paprikou a strouhaným sýrem. Zapékáme v troubě asi 10 minut a podáváme teplé s pečivem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
1
5 3 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 3x)

Komentáře k receptu: Valentýnská srdíčka z párků

Komentáře

  1. Yvetta   13.02.2016 | 18:02 | reagovat | závadný

    Kdybych chtela nekomu vyznat jidlem lasku, volila bych neco originalnejsiho nez peceny parek. Povazuji to za vrchol nevkusu tech co ho dostanou uprimne lituji :-| :'( :-! :-$ =-O

  2. pipča   14.02.2013 | 15:05 | reagovat | závadný

    je to už hodně dávno co jsem je dělala a dneska se to hodí a dokonce na ně lákali i v rádiu :-)

  3. Můrinka   21.10.2010 | 17:23 | reagovat | závadný

    Bylo to luxusní a hlavně si to odneslo obrovský úspěch! <3 Přidala jsem k receptu fotku, jak to možná má vypadat :-) Asi jsem dala více zeleninové směsi (použila jsem lečo), tak mi malinko vytekla vajíčka, ale jinak to bylo fakt skvělé. Dávám jedničku!

  4. Lenka Kaňová   14.02.2007 | 9:58 | reagovat | závadný

    Servírovala jsem párková srdíčka k valentýnské snídani a měla jsem velký úspěch. Můj partner uzeniny veškerého druhu miluje. (Já je ale nejím, pouze s láskou připravuji.) Nepekla jsem v troubě, ale připravovala na pánvi. Nejprve jsem srdíčko osmažila z jedné strany a pak při obrácení jsem do něj rozklepla vajíčko, posypala paprikou a sýrem. Zeleninu jsem servírovala stranou. (Mimochodem také mi ty párky při ohýbání praskaly a to byly z poctivého australského masa!!) Přesto skvělý nápad na Valentýna, děkuji!

  5. Tereza Jarčušková   20.01.2006 | 8:00 | reagovat | závadný

    Dnes sa do párkov nedáva len mäso, divili by ste sa, že mäso tvorí niekedy menej ako 30 %. To potom pri ohýnaní prasknú. Použite také párky, ktoré vém pri bežnom ohrievaní tak ľahko nepraskajú.

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová
Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web