Maďarská pomazánka

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 400
      g měkký salám
    • 1
      cibule
    • 2
      ks feferonka
    • 2
      lžíce ocet
    • 4
      lžíce kečup - jemný
    • 1
      lžíce majonéza
    • pepř mletý
    • sůl
    • 12
      ks tavený sýr
    • 4
      ks nakládané okurky

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kečup, ocet, pepř a sůl přivedeme do varu a necháme vychladnout. Salám, sýr, feferonky, cibuli a okurky umeleme na masovém strojku. Vmícháme kečupovou směs a majonézu. Důkladně promícháme.
2
Mažeme na toasty nebo pečivo můžeme použít na zdobení jednohubek. Není vhodné pro děti!
Zařazení: Chuťovky Pomazánky

Komentáře k receptu

  • Edita Ryšánková
    Edita Ryšánková |

    30. 3. 2004 18:30

    Ráda bych dostávala vaše recepty na můj e mail