Autor:

Maďarská rybí polévka

Snadné
Ingredience
Rybí maso 500 g
Sádlo 3 lžíce
Paprika - sladká 1 lžíce
Pálivá paprika 1 lžička
Rajčata 2 ks
Paprikové lusky 2 ks
Slanina 50 g
Sůl  
Pepř mletý  
Česnek 2 stroužek
Cibule 2 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Maso uvaříme ve slané vodě, vývar přecedíme a odstraníme z masa kosti. Na rozpáleném másle osmahneme kolečka cibule s kostičkami slaniny, okořeníme paprikou a zalijeme vývarem. Do vroucí polévky přidáme rajčata a papriky pokrájené na plátky, rybí maso a ochutíme česnekem, solí a pepřem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Reklama
Karotková polévka s řapíkatým celerem Karotkové hody nejen pro vegetariány Články z

Komentáře k receptu: Maďarská rybí polévka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 věcí, které zpomalují hubnutí: Patří mezi ně sport i detox! 8 věcí, které zpomalují hubnutí: Patří mezi ně sport i detox!
Video: Co udělá levný šampon s barvenými vlasy? Video: Co udělá levný šampon s barvenými vlasy?
Tipy na víkend: Na nákupy, na polévku i za sluníčkem Tipy na víkend: Na nákupy, na polévku i za sluníčkem
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web