Rybí polévka s hrachem

Hodnocení:

Moje:

60 minut
4
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 200
      g žlutý hrách
    • 1
      l rybí vývar
    • 100
      g kořenová zelenina (pokrájená na kostičky)
    • 1
      lžíce máslo
    • sůl
    • pepř mletý
    • muškátový květ

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Většinu vařeného hrachu rozmačkejte (trochu si nechte na ozdobení polévky) a prohřejte ve vývaru spolu s povařenou, jemně nakrájenou kořenovou zeleninou. Ochuťte a podávejte s osmaženými krutonky.
Zařazení: Maso Polévky Rybí

Komentáře k receptu

  • Terka
    Terka |

    30. 12. 2011 11:15

    Babička ji dělá jako štědrovečerní staročeskou rybí polévku, je výborná.