Autor:

Rybí polévka s hrachem

60 minut PT0H60M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Žlutý hrách 200 g
Rybí vývar 1 l
Kořenová zelenina
(pokrájená na kostičky)
100 g
Máslo 1 lžíce
Sůl  
Pepř mletý  
Muškátový květ  
Rybí polévka s hrachem

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Polévky, Rybí

Většinu vařeného hrachu rozmačkejte (trochu si nechte na ozdobení polévky) a prohřejte ve vývaru spolu s povařenou, jemně nakrájenou kořenovou zeleninou. Ochuťte a podávejte s osmaženými krutonky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Anglický masový páj Mleté maso - nekonečno možností Články z

Komentáře k receptu: Rybí polévka s hrachem

Komentáře

  1. Terka   30.12.2011 | 11:15 | reagovat |

    Babička ji dělá jako štědrovečerní staročeskou rybí polévku, je výborná.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy? 30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy?
Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat
Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři? Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web