Autor:

Vánoční rybí polévka

Střední
Ingredience
Voda 2 l
Kapří maso
HLAVA a jiné odřezky
 
Pepř mletý 5 ks
Nové koření 5 ks
Bobkový list 1 ks
Sůl  
Cibule 1 ks
Máslo 2 lžíce
Hladká mouka 2 lžíce
Zelenina
kořenová
 
Jikry  
Petrželka  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Polévky, Rybí

Do 1l vody vložíme rybí odřezky a koření,osolíme a uvaříme doměkka.Scedíme a rybí maso obereme.Cibuli nakrájíme nadrobno,osmahneme ji na másle a zasypeme moukou.Za stálého míchání připravíme cibulovou jíšku,kterou zalijeme zbylou vodou.
Dobře promícháme,přidáme nakrájenou kořenovou zeleninu a povaříme.K zeleninovému vývaru přidáme rybí vývar,jikry nebo mlíčí a maso.Společně ještě krátce povaříme,podle chuti osolíme a doplníme pokrájenou petrželkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
1
5 3 5 1
Reklama
Salát s opečeným chlebem a kapary Víkendové grilovací menu Články z

Komentáře k receptu: Vánoční rybí polévka

Komentáře

  1. ČernáLuna   20.04.2013 | 21:18 | reagovat |

    Vařila jsem na Vánoce, byla to má první rybí polévka. Byla opravdu velmi dobrá, recept doporučuji!

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 věcí, které zpomalují hubnutí: Patří mezi ně sport i detox! 8 věcí, které zpomalují hubnutí: Patří mezi ně sport i detox!
Proměna ložnice: z neútulného prostoru perfektní oáza klidu! Proměna ložnice: z neútulného prostoru perfektní oáza klidu!
Pleťový „jojo efekt" a jak mu zabránit Pleťový „jojo efekt" a jak mu zabránit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web