Lilková kaše

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      ks lilek
    • 1
      lžíce rostlinný olej
    • 2
      lžíce máslo
    • 1
      ks cibule větší
    • 2
      ks feferonka
    • 1
      lžička kmín
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Lilky potřeme olejem a grilujeme, až slupka zhnědne a popraská. Necháme vychladnout a oloupeme je.
2
Na másle osmažíme drobně nasekanou cibuli, přidáme rozemleté lilky, drobně nasekané feferonky, kmín a sůl. Smažíme asi 5 minut, dobře zamícháme a podáváme.
3
Stejným způsobem můžeme připravit kaši z dýně.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.