Autor:

Lilková kaše

Střední
Ingredience
Lilek 2 ks
Rostlinný olej 1 lžíce
Máslo 2 lžíce
Cibule
větší
1 ks
Feferonka 2 ks
Kmín 1 lžička
Sůl  

Postup přípravy:

Lilky potřeme olejem a grilujeme, až slupka zhnědne a popraská. Necháme vychladnout a oloupeme je.

Na másle osmažíme drobně nasekanou cibuli, přidáme rozemleté lilky, drobně nasekané feferonky, kmín a sůl. Smažíme asi 5 minut, dobře zamícháme a podáváme.

Stejným způsobem můžeme připravit kaši z dýně.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Lilková kaše

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět? Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web