Autor:

Lilková kaše

Střední
Ingredience
Lilek 2 ks
Rostlinný olej 1 lžíce
Máslo 2 lžíce
Cibule
větší
1 ks
Feferonka 2 ks
Kmín 1 lžička
Sůl  

Postup přípravy:

Lilky potřeme olejem a grilujeme, až slupka zhnědne a popraská. Necháme vychladnout a oloupeme je.

Na másle osmažíme drobně nasekanou cibuli, přidáme rozemleté lilky, drobně nasekané feferonky, kmín a sůl. Smažíme asi 5 minut, dobře zamícháme a podáváme.

Stejným způsobem můžeme připravit kaši z dýně.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Lilková kaše

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web