Autor:

Lilková kaše

Střední
Ingredience
Lilek 2 ks
Rostlinný olej 1 lžíce
Máslo 2 lžíce
Cibule
větší
1 ks
Feferonka 2 ks
Kmín 1 lžička
Sůl  

Postup přípravy:

Lilky potřeme olejem a grilujeme, až slupka zhnědne a popraská. Necháme vychladnout a oloupeme je.

Na másle osmažíme drobně nasekanou cibuli, přidáme rozemleté lilky, drobně nasekané feferonky, kmín a sůl. Smažíme asi 5 minut, dobře zamícháme a podáváme.

Stejným způsobem můžeme připravit kaši z dýně.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)

Komentáře k receptu: Lilková kaše

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web