Krevety v těstíčku

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • krevety
    • česnek
    • hladká mouka
    • vejce

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Připravené krevety potřeme ze všech stran česnekem. Poté obalíme v těstíčku připraveném z hladké mouky a vejce. Smažíme a ihned podáváme.
Zařazení: Chuťovky
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Lenka
    Lenka |

    5. 10. 2012 17:56

    Ja zkousim vsechny mozne recepty - pisu i kucharske knihy od lidi co mi je posilaji z celeho sveta.Nejlepsi recept co jsem dostala byl z Japonska - velmi jednoduchy ale vyborny. Zmrazene krevety uvarit az maji ruzovou barvu (cca 5 minut), dat na led a jist s Coctai sauce. Jsou dobre i dalsi den, neni treba loupat pred varenim - doporuciji kralovske. Muzete se podivat na moji stranku www.cookinngwithlenka.com. S pozdravem, L

  • m
    m |

    15. 5. 2011 14:44

    když nevíte jak vypadaj krevety tak se je nesnažte dělat:D přesně jak už zde někdo napsal je jich na dnešním trhnu mnoho a i já bych pochopila že se ty krevety musí nejdřív vyloupat a nebo se koupí už vyloupané a pokud je loupu sama tak ocásky se neodlupují:)))

  • ABC
    ABC |

    14. 4. 2011 21:39

    Rychlé a určitě dobré. Co víc si přát. S česnekem jsem to ale ještě nezkoušel.

  • haku
    haku |

    1. 1. 2011 18:55

    hmm skusime to ale nwm jak se to urobi :-) :-) =-O =-O =-O =-O =-O =-O =-O =-O =-O =-O

  • Anonym
    Anonym |

    24. 8. 2007 10:16

    Prostě osli!!

  • šárka
    šárka |

    20. 5. 2007 10:25

    taky nevim jak vypadaji uz pripravene krevety.!!!???

  • Barbora Polakova
    Barbora Polakova |

    28. 12. 2006 17:59

    Jasne,ze je videt iba ocasky lebo je obalena v cesticku, ty si asi nevidel krevetu.

  • Anonym
    Anonym |

    27. 12. 2006 00:11

    tohle nejsou zadny krevety ale nejaky ocasky, videli jste uz nekdy krevetu?

  • Anonym
    Anonym |

    10. 12. 2006 11:00

    krevety se daji koupit uz uplne vsude,mozna tak pred 10 lety to byla vzacnost,ale ted?....Muzete si koupit uz oloupane,zmrazene.Pak staci jen rozmrazit a je to.

  • anonym
    anonym |

    17. 3. 2006 17:25

    na to ze v cr nemame morske potvory,tak tento recept opravdu neni strucny.Uz vidim jak nekdo ji ty krevety ,chudak i se slupkou.Jinak vyborny je i obalit v kokosu a osmazit mnamka!!!

  • Anonym
    Anonym |

    10. 7. 2005 14:40

    Anonyme, když se mrknete na jiný recept z krevet dozvíte se, že "Krevety omyjeme, vyloupeme z krunýřů a očistíme." tudíž tímto jsou myšleny připravené krevety.

  • Anonym
    Anonym |

    10. 7. 2005 14:34

    Jak si mám představit připravené krevety

  • Anonym
    Anonym |

    10. 8. 2004 13:01

    docela strucnej navod, nemyslite?