Autor:

Rychlé krevety

Snadné
Ingredience
Olivový olej 2 lžíce
Česnek 4 stroužek
Krevety 570 g
Bílé víno - suché 2 lžíce
Máslo 60 g
Petrželka 4 lžíce
Mořská sůl  
Pepř celý  
Rychlé krevety

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Na pánvi rozehřejeme olivový olej spolu s drceným česnekem a smažíme, dokud česnek nezačne „syčet“.
Snížíme teplotu a vaříme, dokud česnek není zlatý. Přidáme krevety a trochu zvýšíme teplotu.
Po chvíli přilijeme bílé víno a občas mícháme, dokud krevety nezačnou být růžové. Vmícháme máslo a petržel, dochutíme solí a pepřem a podáváme.
Můžeme použít rýži, tak těstoviny nebo čerstvý zeleninový salát.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 10 x
2+
4.5 10 5 1
10 prohřešků proti italské kuchyni, kterých se dopouštíme Články z

Komentáře k receptu: Rychlé krevety

Komentáře

  1. eliška   20.05.2012 | 13:31 | reagovat |

    luxusní <3 ;-)

  2. mabyna   29.01.2012 | 15:52 | reagovat |

    Vyzkoušeli jsme, krevety moc dobré, jen nám chyběla trocha zeleniny :)

  3. Zita Matejkova   10.03.2011 | 11:48 | reagovat |

    Krevety mám moc ráda a připravuji je stejně, výborný recept, foto sice nic moc, ale chutnají skvěle. ;-) ;-)

  4. Adam   04.09.2007 | 13:21 | reagovat |

    Ahoj, pro nás chlapi je to velmi jednoduché a chutné, zejména tady na Maltě, kde je nikde neumí pořádně připravit. Díky

  5. Věra   28.04.2006 | 14:39 | reagovat |

    Moc jsem si pochutnala. Je to fofrovka a moc moc dobrá. Příště přidám chilli, dodatečně jsem si všimla komentáře.

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci! Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci!
5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit 5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit
Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně? Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web