Autor:

Vepřová roláda se zeleninovou náplní

Střední
Ingredience
Vepřový bůček 1 kg
Sůl 1 špetka
Pepř mletý 1 špetka
Mletý kmín 1 špetka
Pórek 1 ks
Mrkev 1 ks
Cibule 1 ks
Máslo 5 lžíce
Kysané zelí 200 g
Strouhanka 1 lžíce
Rostlinný olej 2 lžíce
Vývar 250 ml
Vepřová roláda se zeleninovou náplní

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

Omyté maso osolíme, opepříme a posypeme kmínem. Očistíme pórek s mrkví. Nakrájíme je na kolečka nebo na kostičky. Oloupeme cibuli a nasekáme ji. Rozpustíme 2 lžíce másla, nasypeme na ně zeleninu a osmahneme ji. Přidáme kysané zelí a zahustíme strouhankou. Troubu rozpálíme na 180 °C. Maso opatrně nakrojíme na velký plát. Potřeme nádivkou, zarolujeme a ovážeme nití. Roládu opečeme na oleji, přidáme zbývající máslo a pečeme zhruba 90 minut. Pečeni průbežně podléváme vypečenou šťávou. Maso pokrájíme na plátky, přelijeme šťávou a podáváme s brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
2+
4.5 2 5 1
Lahodná dámská jízda Lahodná dámská jízda Články z

Komentáře k receptu: Vepřová roláda se zeleninovou náplní

Komentáře

  1. Ladia   23.01.2012 | 8:11 | reagovat |

    Maso vepřové. Špetka soli, pepře a kmínu na kilo masa?

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci! Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci!
5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit 5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit
Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně? Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web