Králík na kečupu

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 3
      ks králíčí stehna Zadní
    • 100
      g slanina
    • 100
      g šunka
    • játra Králičí
    • 2
      ks cibule
    • 1
      ks paprika
    • 1
      sklenice kečup - ostrý Necelá velká
    • hladká mouka
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Králičí stehna omyjeme, osušíme, osolíme, opepříme, obalime trochu v mouce, v pekáči posypeme na proužky nakrájenou slaninou, podlijeme trochu vodou a dáme péci (peču v remosce). Asi v polovině pečení přidáme játra nakrájená na kostičky a šunku nakrájenou na nudličky.
2
Zároveň zalít kečupem, popřípadě zředit vodou. Cibuli nakrájet na plátky, pariku na proužky a přidat necelou půlhodinku před dopečením, aby nebyla příliš rozvařená. Po dopečení směs dosolit a dopeřit, doladit konzistenci směsi převařenou vodou.
3
Podáváme s rýži nebo těstovinami.
Zařazení: Maso Králičí

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.