Autor:

Králík na kečupu

Střední
Ingredience
Králíčí stehna
Zadní
3 ks
Slanina 100 g
Šunka 100 g
Játra
Králičí
 
Cibule 2 ks
Paprika 1 ks
Kečup - ostrý
Necelá velká
1 sklenice
Hladká mouka  
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Králičí

Králičí stehna omyjeme, osušíme, osolíme, opepříme, obalime trochu v mouce, v pekáči posypeme na proužky nakrájenou slaninou, podlijeme trochu vodou a dáme péci (peču v remosce). Asi v polovině pečení přidáme játra nakrájená na kostičky a šunku nakrájenou na nudličky.

Zároveň zalít kečupem, popřípadě zředit vodou. Cibuli nakrájet na plátky, pariku na proužky a přidat necelou půlhodinku před dopečením, aby nebyla příliš rozvařená. Po dopečení směs dosolit a dopeřit, doladit konzistenci směsi převařenou vodou.

Podáváme s rýži nebo těstovinami.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Burger s chobotnicí Originální recepty s mořskými plody Články z

Komentáře k receptu: Králík na kečupu

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte! Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte!
Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout
Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu! Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web