Autor:

Kořeněná panenka - grilovaná

Snadné
Ingredience
Vepřová panenka
-menší
2 ks
Olej 2 lžíce
Koriandr
-nasekaná
1 lžíce
Hořčice
- hrubozrnná 2 -
3 lžíce
Sůl
a pepř
 
Alobal  
Kořeněná panenka - grilovaná

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Grilování, Vepřové

Koriandr smícháme s olejem, hořčicí a špetkou soli a pepře. Panenky očistíme, osušíme a potřeme hořčičnou směsí, necháme alespoň hodinu odležet. Každou panenku zvlášť pevně zabalíme do pomaštěného alobalu a na grilu pečeme 15 - 25 minut - dle velikosti panenky. V polovině pečení balíčky obrátíme. Po vyndání z grilu necháme 5 minut odpočinout zabalené, pak rozbalíme, osolíme a podáváme s čerstvou nebo grilovanou zeleninou, pečivem... .

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 4 x
1-
4.75 4 5 1
Reklama
10 prohřešků proti italské kuchyni, kterých se dopouštíme Články z

Komentáře k receptu: Kořeněná panenka - grilovaná

Komentáře

  1. Žanda   06.06.2011 | 15:05 | reagovat |

    už jsem je zkoušela a jsou výborné, alobal mastím sádlem :-))

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Trendy v barvách a účesech pro rok 2017: Inspirujte se celebritami Trendy v barvách a účesech pro rok 2017: Inspirujte se celebritami
Disney kolekce hrníčků právě teď v BILLE Disney kolekce hrníčků právě teď v BILLE
Jaká je nejoblíbenější poloha při sexu: Máte ji rádi taky? Jaká je nejoblíbenější poloha při sexu: Máte ji rádi taky?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web