Autor:

Tvarohový řez

30 minut PT0H30M
Snadné
Porce: 6
Těsto
Bílek 6 ks
Cukr krystal 100 g
Kakao
holandské
40 g
Jedlá soda 1/2 lžička
Sůl  
Náplň
Tučný tvaroh
vaničkový
1 balení
Zakysaná smetana
200 g
1 balení
Vanilkový cukr 1 balení
Moučkový cukr
dle chuti
 
Tvarohový řez

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky

Z bílků vyšleháme sníh, do kterého zašleháme cukr, poté opatrně vařečkou zapracujeme prosáté kakao se sodou a solí.
Těsto opatrně a co nejrovnoměrněji rozprostřeme na pečící papír do obdélníku a pečeme při 160°C asi 15 minut (dle trouby), necháme na pečícím papíře vystydnout.
Vystydlý plát otočíme, opatrně z něj stáhneme pečící papír, rozkrojíme na 2 díly, 1 díl potřeme náplní, opatrně přiklopíme druhým dílem a dáme přes noc ztuhnout do lednice.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Voňavý tvaroháč Tip na víkend: Tvaroh v hlavní roli Články z

Komentáře k receptu: Tvarohový řez

Komentáře

  1. Martina   26.02.2013 | 11:04 | reagovat | závadný

    To bude asi něco jako kindr řez?

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web