Autor:

Kari pirohy

Střední
Ingredience
Mleté maso - hovězí 500 g
Cibule 1 ks
Jablka 1 ks
Brambory 1 ks
Kari 1 lžíce
Listové těsto 500 g
Hovězí vývar 1 kostka
Mléko  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Bramboru s jablkem oloupeme a spolu s cibulí nakrájíme na malé kousky. Dáme na pánev spolu s kari kořením a kostkou vývaru a vaříme, dokud maso nezhnědne a zelenina nezměkne. Odstraníme z ohně. Troubu rozehřejeme na 200 °C. Těsto nakrájíme na čtverečky asi 12 cm x 12 cm. Okraje potřeme trochou mléka. Každý čtvereček těsta poklademe lžící masa a přeložíme do trojúhelníku. Okraje trochu nožem přitlačíme.

Do každého pirohu uděláme nožem 2 malé dírky na vrchu. Položíme na plech a dáme do trouby na 25-30 minut.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Kuřecí stehýnka s domácími hranolky a tatarkou Víkend ve venkovském stylu Články z

Komentáře k receptu: Kari pirohy

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Pacientů s HIV stále přibývá: V Praze hrozí epidemie! Jak se nemoci vyhnout? Pacientů s HIV stále přibývá: V Praze hrozí epidemie! Jak se nemoci vyhnout?
Ideální dárek pro vašeho partnera – strojek na holení! Který je ten správný? Ideální dárek pro vašeho partnera – strojek na holení! Který je ten správný?
Rychle a jednoduše k dokonalému oblečení Rychle a jednoduše k dokonalému oblečení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web