Autor:

Karbanátky nebo sekaná s česnekovými výhonky

Snadné
Porce: 4
Ingredience
Mleté maso - vepřové 500 g
Česnekové výhonky 120 g
Cibule
- drobně pokrájená
1 ks
Česnek
- nastrouhaný
2 stroužek
Sůl
a pepř
 
Mletá sladká paprika 1 lžička
Vejce 1 ks
Mléko
nebo smetana
5 lžíce
Strouhanka
ze dvou starších rohlíků
 
Olej
na smažení nebo na vymazání pekáčku
 
Karbanátky nebo sekaná s česnekovými výhonky

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Pokrmy, Mleté, Ze zeleniny

Z mletého masa, drobně pokrájených česnekových výhonků, česneku, cibule, vejce, mléka, soli, pepře a strouhanky vymícháme hladkou hmotu, ze které tvoříme namočenou rukou karbanátky a smažíme je z obou stran dozlatova.
Nebo uděláme šišku, kterou dáme péct do předehřáté trouby dozlatova. Pečeme na střední teplotu, občas podlijeme a přelijeme výpekem.

Podáváme s bramborovou přílohou nebo pečivem a čerstvou zeleninou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Hráškovo-parmazánové suflé Neodolatelné recepty z jarní zeleniny Články z

Komentáře k receptu: Karbanátky nebo sekaná s česnekovými výhonky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web