Karbanátky plněné hermelínem

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks žemle
    • 1
      ks cibule
    • 3
      lžíce rostlinný olej
    • 400
      g mleté maso
    • 1
      ks vejce
    • sůl
    • pepř mletý
    • mletá paprika
    • majoránka
    • 125
      g hermelín

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Žemli namočíme do studené vody. Cibuli nasekáme na kostičky a osmahneme na oleji. Do mletého masa vmícháme vejce, cibuli, a vymačkanou žemli. Osolíme, opepříme, ochutíme paprikou a majoránkou. Vytvarujeme 4 karbanátky.
2
Z hermelínu odkrojíme 4 kostky, zbytek nakrájíme na plátky. Kostky vmáčkneme do karbanátků a ty dobře z obou stran propečeme na rozpáleném oleji. Karbanátky poklademe plátky sýra a zapečeme v troubě. Podáváme s bramborovou kaší.
Zařazení: Maso Mleté
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Lucienne
    Lucienne |

    18. 5. 2014 11:07

    Recept je výborný :) včera jsem ho odzkoušela a přítel slintal blahem :D ...díky :) .. :-P

  • Anonymous
    Anonymous |

    22. 9. 2012 06:54

    ftzzhh))! hgjjjjnjhzu2

  • Anonymous
    Anonymous |

    22. 9. 2012 06:53

    gsiwddpvqa"ok

  • Anonymous
    Anonymous |

    22. 9. 2012 06:53

    gggghkmmmnnn bhjjjjjedffghhhhhggjjefj€;;@|=

  • Kar♥lina
    Kar♥lina |

    20. 7. 2012 12:12

    To vypadá skvěle! :-) Slintám z toho :-D

  • biggi-smajlik
    biggi-smajlik |

    29. 11. 2011 13:13

    Jo! Vypadá to dobře. Mňáám! <3

  • Anonymous
    Anonymous |

    15. 3. 2011 14:29

    recept je super

  • teir
    teir |

    11. 3. 2011 18:06

    Dobry

  • Anonymous
    Anonymous |

    11. 3. 2011 17:24

    Dobry recept

  • Anonymous
    Anonymous |

    11. 3. 2011 17:24

    Skvele

  • Anonymous
    Anonymous |

    9. 3. 2011 14:26

    dobry recept

  • Pickov19
    Pickov19 |

    5. 2. 2011 18:51

    vYBORNY RECEPT ,UPLNA MNAMKA.

  • Anonymous
    Anonymous |

    27. 1. 2011 12:05

    Velmi povedený recept

  • Anonymous
    Anonymous |

    27. 1. 2011 12:02

    Mnamka

  • Anonymous
    Anonymous |

    25. 1. 2011 23:07

    Skvele

  • Anonymous
    Anonymous |

    9. 12. 2010 20:54

    Super recept

  • Anonymous
    Anonymous |

    25. 11. 2010 19:07

    To si dneska uvařím k večeři!

  • Anonymous
    Anonymous |

    25. 11. 2010 15:24

    Mnam mnam

  • Anonymous
    Anonymous |

    25. 11. 2010 15:23

    Recept se mi velmi líbil a doporučuji všem k vyzkoušení.

  • Anonymous
    Anonymous |

    25. 11. 2010 15:09

    Zkouška komentáře

  • Anonymous
    Anonymous |

    25. 11. 2010 15:04

    Velmi dobry recept.

  • Daniella O.
    Daniella O. |

    24. 10. 2010 20:21

    Karbanatky jsem delala vcera a byly vyborne. Nepekla jsem je na panvi, ale rovnou jsem je dala do trouby a jednou otocila. Nebyly zbytecne nacucane olejem a zustaly krasne stavnate. Hermelinu jsem dala o hodne vice a nemelo to chybu. Jednoduche a rychle, jasna jednicka :-) :-) :-)

  • Jana Kadlecová
    Jana Kadlecová |

    15. 10. 2010 16:31

    Tj to může bejt hodně dobrý. Lessy je s tim hodně práce? Díky J. :-)

  • Lesii
    Lesii |

    12. 10. 2010 17:58

    Úžasné! :-) Dnes jsem se odhodlala, a udělala si toto k obědu, řeknu vám, lahůdka ;-)

  • Valentinka I.
    Valentinka I. |

    21. 4. 2009 15:37

    Výborné...příjemná změna. Dávám do oblíbených a za 1 .-)

  • Lenka
    Lenka |

    20. 10. 2006 23:36

    karbanatky jsem nikdy nedelala, ale tento recept byl lahodny pozdeji jsem volala mame a rekla mi to same!vrele doporucuji.jen bych doporucila karbanatky delat mensi a ploche a dobre propect na panvi, a potom zapect v troube.

  • Bohunka
    Bohunka |

    26. 8. 2006 10:09

    Zrovna se mi to peče v troubě !!!! Snad to bude mňamka.

  • Vendula
    Vendula |

    26. 6. 2006 07:26

    Tak tohle hned večer vyzkouším. Mám nějaké resty u svého přítele, snad mu karanátky zvednou náladu /i něco jiného../

  • Sabina Pustková
    Sabina Pustková |

    3. 3. 2006 09:36

    vypadá to nádherně a nebude to jistě ani složitě na nedělní oběd Paráda:-)

  • Lenka
    Lenka |

    17. 2. 2006 20:21

    Již jsem je dělala několikrát a musím říct, že vždycky měly úspěch. Ani jsem cibuli nesmažila a dala jsem jí do masa syrovou.

  • Tom
    Tom |

    21. 1. 2006 15:35

    S nivou to opravdu nema chybu.Karbenatky sem jeste obalil v trojobalu,jsou pak krupavejsi.

  • pavlina
    pavlina |

    4. 3. 2005 19:59

    Tak ja to teda zitra vyzkousim

  • Kuchařka on-line
    Kuchařka on-line |

    18. 10. 2004 16:23

    Karbanátky vložíte do pekáčku a v troubě zapečete, až se sýr rozpustí. Připečení se bát nemusíte.

  • andrea
    andrea |

    18. 10. 2004 10:38

    a jak to mam zapect?jako mam jen tak popolzit karbanatky na plech?nepripece se mi to?jsem antitalent potrebuju to vedet diky.jeste jsem to nikdy nedelala

  • Drett
    Drett |

    11. 9. 2004 17:11

    Jo měl jsem s tím úspěch : - )

  • Veronika
    Veronika |

    19. 5. 2004 16:08

    Vynikající - naplnila jsem hermelínem (se zeleným pepřem) + párek (jaká koliv uzenina)

  • Bohumila
    Bohumila |

    24. 3. 2004 13:19

    Vyborne. Zkousela jsem i alternativu s Nivou. Recept na 1*

  • Pavla
    Pavla |

    10. 3. 2004 12:39

    Zkousela jsem je a je to dobre, nam nam.

  • Kuchařka on-line
    Kuchařka on-line |

    4. 2. 2004 10:31

    Recept byl opraven. Žemle patří do směsi na karbanátky.

  • Lada Mikova
    Lada Mikova |

    2. 2. 2004 16:12

    K cemu je nam starsi zemle?