Autor:

Karbanátky plněné hermelínem

Střední
Ingredience
Žemle 1 ks
Cibule 1 ks
Rostlinný olej 3 lžíce
Mleté maso 400 g
Vejce 1 ks
Sůl  
Pepř mletý  
Mletá paprika  
Majoránka  
Hermelín 125 g
Karbanátky plněné hermelínem

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Mleté

Žemli namočíme do studené vody. Cibuli nasekáme na kostičky a osmahneme na oleji. Do mletého masa vmícháme vejce, cibuli, a vymačkanou žemli. Osolíme, opepříme, ochutíme paprikou a majoránkou. Vytvarujeme 4 karbanátky. Z hermelínu odkrojíme 4 kostky, zbytek nakrájíme na plátky. Kostky vmáčkneme do karbanátků a ty dobře z obou stran propečeme na rozpáleném oleji. Karbanátky poklademe plátky sýra a zapečeme v troubě. Podáváme s bramborovou kaší.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 28 x
2
3.96 28 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2 (hodnoceno 28x)
Losos na čočkovém salátu Luštěniny na tři způsoby Články z

Komentáře k receptu: Karbanátky plněné hermelínem

Komentáře

  1. Lucienne   18.05.2014 | 11:07 | reagovat | závadný

    Recept je výborný :) včera jsem ho odzkoušela a přítel slintal blahem :D ...díky :) .. :-P

  2. Kar♥lina   20.07.2012 | 12:12 | reagovat | závadný

    To vypadá skvěle! :-) Slintám z toho :-D

  3. biggi-smajlik   29.11.2011 | 13:13 | reagovat | závadný

    Jo! Vypadá to dobře. Mňáám! <3

  4. Anonymous   15.03.2011 | 14:29 | reagovat | závadný

    recept je super

  5. teir   11.03.2011 | 18:06 | reagovat | závadný

    Dobry

1 2 3 4 5 6 ... 8 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat! Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat!
Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web