Autor:

Kaparová omáčka

Střední
Ingredience
Vařená vejce 2 ks
Vinný ocet 2 lžíce
Rostlinný olej
5-6
6 lžíce
Kapary 4 lžíce
Nakládané okurky 4 ks
Petrželka 2 lžíce
Sůl  
Pepř mletý  
Kaparová omáčka

Postup přípravy:

Vejce rozpůlíme, žloutky vyjmeme a rozmačkáme vidličkou. Postupně přiléváme olej a šleháme metličkou, až je hmota hladká a podobá se husté hořčici. Dochutíme octem, špetkou soli, pepřem a důkladně promícháme.

Bílky a okurky nakrájíme na kostičky a vmícháme do omáčky. Přidáme petrželku a kapary, případně ještě osolíme nebo opepříme. Kaparovou omáčku podáváme k vařenému kapru nebo jiné rybě.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)

Komentáře k receptu: Kaparová omáčka

Komentáře

  1. Jana   02.12.2006 | 19:29 | reagovat | závadný

    Přidala jsem ještě trochu smetany a použila omáčku k přírodním řízkům. Bylo to vynikající.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle! Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle!
Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli
Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web