Autor:

Kaparová omáčka

Střední
Ingredience
Vařená vejce 2 ks
Vinný ocet 2 lžíce
Rostlinný olej
5-6
6 lžíce
Kapary 4 lžíce
Nakládané okurky 4 ks
Petrželka 2 lžíce
Sůl  
Pepř mletý  
Kaparová omáčka

Postup přípravy:

Vejce rozpůlíme, žloutky vyjmeme a rozmačkáme vidličkou. Postupně přiléváme olej a šleháme metličkou, až je hmota hladká a podobá se husté hořčici. Dochutíme octem, špetkou soli, pepřem a důkladně promícháme.

Bílky a okurky nakrájíme na kostičky a vmícháme do omáčky. Přidáme petrželku a kapary, případně ještě osolíme nebo opepříme. Kaparovou omáčku podáváme k vařenému kapru nebo jiné rybě.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Kaparová omáčka

Komentáře

  1. Jana   02.12.2006 | 19:29 | reagovat |

    Přidala jsem ještě trochu smetany a použila omáčku k přírodním řízkům. Bylo to vynikající.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Zítra je mezinárodní den palačinek: Udělejte si čokoládové nebo zapečené Zítra je mezinárodní den palačinek: Udělejte si čokoládové nebo zapečené
Oscar 2017: Narážky na Trumpa i Ivanku, roztančený sál a dojatá Emma Stone Oscar 2017: Narážky na Trumpa i Ivanku, roztančený sál a dojatá Emma Stone
Seriál Ulice: Podívejte se, jak šel čas s Liškovými, které brzy čeká krize Seriál Ulice: Podívejte se, jak šel čas s Liškovými, které brzy čeká krize
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web