Autor:

Čočkový salát s treskou

55 minut PT0H55M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Sůl  
Pepř mletý  
Hnědá čočka 250 g
Treska
uzená
150 g
Balzamikový ocet světlý 4 lžíce
Olivový olej 4 lžíce
Baby špenát 1 hrst
Kopr 1 hrst
Hřebíček mletý  
Čočkový salát s treskou

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Pokrmy, Ze zeleniny, Rybí

Čočku před vařením alespoň na 4 hodiny namočte do studené vody - lze ji sice uvařit doměkka i bez této procedury, ale pak je třeba počítat s tím, že bude více nadýmat. Sceďte ji, pořádně propláchněte a uvařte v nové vodě doměkka, jen jí hlídejte, aby se nerozvařila. Dejte vychladnout. Čočku smíchejte s balzamikem a olivovým olejem a dochuťte solí, pepřem a mletým hřebíčkem. Nechte asi 30 minut odležet a podle chuti ji dochuťte. Špenát propláchněte, kopr nasekejte, rybu rozeberte na malé kousky. Všechno zlehka promíchejte a podávejte.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
V jednom ohni: Pekelně ostré vaření na zahřátí Články z

Komentáře k receptu: Čočkový salát s treskou

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Petrklíče, hyacinty, narcisy: Jak na to, aby vydržely i v interiéru Petrklíče, hyacinty, narcisy: Jak na to, aby vydržely i v interiéru
5 ranních návyků, po kterých se bohužel přibírá 5 ranních návyků, po kterých se bohužel přibírá
Omlazení pro vaši pleť: pleťové masky. Jaké si můžete dopřát v salonech? Omlazení pro vaši pleť: pleťové masky. Jaké si můžete dopřát v salonech?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web