Autor:

Podzimní houbovka s dýní

40 minut PT0H40M
Snadné
Porce: 5
Ingredience
Dýně 600 g
Kořenová zelenina 400 g
Brambory 200 g
Cibule 2 ks
Olivový olej 2 lžíce
Zeleninový vývar 1,5 l
Houbová směs 400 g
Muškátový oříšek
strouhaný
 
Sůl
na dochucení
 
Pepř mletý
na dochucení
 
Veka
nebo bageta (k podávání)
 
Podzimní houbovka s dýní

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Dýni, zeleninu a brambory očistěte, oloupejte a nakrájejte na kousky, cibuli na kostičky. V hrnci rozehřejte většinu oleje a osmažte na něm nejprve cibuli, pak ostatní zeleninu a dýni. Zalijte vývarem, osolte, opepřete a 20 minut povařte.
Zbylý olej rozehřejte v pánvi, osmažte a krátce na něm poduste houby. Vyjměte a opečte plátky veky.
Hotovou polévku rozmixujte a podávejte s houbami a křupavým pečivem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Reklama
Kuřecí prsa s lusky a listovými puky Rychlé večeře od pondělí do pátku Články z

Komentáře k receptu: Podzimní houbovka s dýní

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci! Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci!
5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit 5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit
Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně? Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web