Salát z kapusty s treskou

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
25 minut
4
porce
neuvedeno
autor: F.O.O.D.

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks treska 4 filety
    • citronová šťáva
    • 500
      g mrkev
    • 400
      g kapusta hlávková
    • 2
      lžíce řepkový olej
    • 1
      ks červená cibule
    • 1
      lžíce olivový olej
    • 1
      lžíce med
    • 40
      g sezamová semínka
    • sůl na dochucení
    • pepř mletý na dochucení

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Rybu osušte, osolte, opepřete a pokapejte citronovou šťávou. Mrkev očistěte a rozkrojte na polovinu, menší nechte celé. Kapustu nasekejte na tenké nudličky. Zeleninu uvařte v páře, aby zůstala křupavá.
2
Mezitím na oleji orestujte rybu z obou stran dozlatova.
3
Mrkev s kapustou přemístěte do větší mísy, přidejte cibuli a vmíchejte dresink z olivového oleje, medu, soli, pepře a citronové šťávy.
4
Nakonec posypte sezamovými semínky a podávejte s treskou.
5
//**Tip:** Kapustu v receptu může zastoupit také mladé zelí nebo špenát.//

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.