Autor:

Jablečný koláč IV.

Snadné
Ingredience
Hladká mouka 400 g
Cukr 100 g
Vejce 2 ks
Bílý jogurt 1 ks
Mléko 200 ml
Prášek do pečiva 1 balení
Jablka 750 g
Jablečný koláč IV.

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Koláče

Dáme mouku, cukr a vejce do velké mísy a řádne rozmícháme. Za stálého mícháme postupně přidáváme jogurt, mléko a prášek do pečiva. Vyklopíme na připravený pekáč (vymazaný olejem a posypaný trochu moukou).

Nakrájíme jablka na malé kousky a klademe navrch. Pečeme v troubě.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 9 x
2-
3.67 9 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2- (hodnoceno 9x)
Reklama
Koláč s tvarohem a kysanou smetanou Články z

Komentáře k receptu: Jablečný koláč IV.

Komentáře

  1. Verča   04.03.2014 | 19:19 | reagovat | závadný

    Koláč není špatný, ale ten tuk tam výrazně chybí. Mouku jsem dala hladkou (250g), žitnou (100g) a špaldovou (50g). Má zajímavou chuť :-)

  2. Nikolka s Renatkou   02.03.2013 | 17:31 | reagovat | závadný

    My jsme si recept trošku poupravily, ale výsledek je vynikající :-) Jestli můžu poradit, je lepší když si jablka okrájíte a nastrouháte na plátky, posypete skořicovým cukrem a mletými vlašskými ořechy :-* <3

  3. Werča   02.01.2013 | 20:32 | reagovat | závadný

    Tento recept je veliice jednoduchy, ted jen čekam nez se mi to dopece ... A myslim si že kdo není hloupi odhadne na kolik se to ma pect:) :-)) :-[ :-P

  4. Jana   01.03.2012 | 19:57 | reagovat | závadný

    je opravdu velice spatne napsan, tuk jsem radsi pridala ani neni napsano na kolik a jak dlouho peci...tak by me zajmalo jak ho autorka pece...

    1. Martina   11.08.2012 | 20:05 | reagovat | závadný

      Kolik asi toho tuku? Jsem v pečení začátečnice, tk to tak nějak ještě neodhadnu ;-)

  5. Simča S.   06.11.2010 | 13:29 | reagovat | závadný

    Tak tento recept nebudu hodnotit dobře. Jednak při smíchání mouky, vajec a cukru vznikne hudtá hrouda - mysláím, že lepší postup by bylo smíchat cukr, vejce a mléko a pak přidat mouku smíchanou s práškem do pečiva. Při tomto postupu si nejsem jistá, zda je prdopeč dobře "rozptýlen". I to, že tu není žádný tuk mne překvapuje... Buchta byla keclá, těžká, nechutnala nám...

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová
Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web