Autor:

Jablečný koláč IV.

Snadné
Ingredience
Hladká mouka 400 g
Cukr 100 g
Vejce 2 ks
Bílý jogurt 1 ks
Mléko 200 ml
Prášek do pečiva 1 balení
Jablka 750 g
Jablečný koláč IV.

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Koláče

Dáme mouku, cukr a vejce do velké mísy a řádne rozmícháme. Za stálého mícháme postupně přidáváme jogurt, mléko a prášek do pečiva. Vyklopíme na připravený pekáč (vymazaný olejem a posypaný trochu moukou).

Nakrájíme jablka na malé kousky a klademe navrch. Pečeme v troubě.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 5 x
3
3 5 5 1
Reklama
Arašídy v růžové vodě Báječné chutě Maroka. Vyzkoušejte jejich speciality Články z

Komentáře k receptu: Jablečný koláč IV.

Komentáře

  1. Verča   04.03.2014 | 19:19 | reagovat |

    Koláč není špatný, ale ten tuk tam výrazně chybí. Mouku jsem dala hladkou (250g), žitnou (100g) a špaldovou (50g). Má zajímavou chuť :-)

  2. Nikolka s Renatkou   02.03.2013 | 17:31 | reagovat |

    My jsme si recept trošku poupravily, ale výsledek je vynikající :-) Jestli můžu poradit, je lepší když si jablka okrájíte a nastrouháte na plátky, posypete skořicovým cukrem a mletými vlašskými ořechy :-* <3

  3. Werča   02.01.2013 | 20:32 | reagovat |

    Tento recept je veliice jednoduchy, ted jen čekam nez se mi to dopece ... A myslim si že kdo není hloupi odhadne na kolik se to ma pect:) :-)) :-[ :-P

  4. Jana   01.03.2012 | 19:57 | reagovat |

    je opravdu velice spatne napsan, tuk jsem radsi pridala ani neni napsano na kolik a jak dlouho peci...tak by me zajmalo jak ho autorka pece...

    1. Martina   11.08.2012 | 20:05 | reagovat |

      Kolik asi toho tuku? Jsem v pečení začátečnice, tk to tak nějak ještě neodhadnu ;-)

  5. Simča S.   06.11.2010 | 13:29 | reagovat |

    Tak tento recept nebudu hodnotit dobře. Jednak při smíchání mouky, vajec a cukru vznikne hudtá hrouda - mysláím, že lepší postup by bylo smíchat cukr, vejce a mléko a pak přidat mouku smíchanou s práškem do pečiva. Při tomto postupu si nejsem jistá, zda je prdopeč dobře "rozptýlen". I to, že tu není žádný tuk mne překvapuje... Buchta byla keclá, těžká, nechutnala nám...

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Jakou barvu má vaše aura? Naučte se ji vidět a číst v ní! Jakou barvu má vaše aura? Naučte se ji vidět a číst v ní!
Rychlé a levné recepty z kuřete: Na houbách, s rajčaty nebo na kari! Rychlé a levné recepty z kuřete: Na houbách, s rajčaty nebo na kari!
Tea Tree olej Australian Bodycare : Poznejte jeho kouzelné účinky na vaše zdraví Tea Tree olej Australian Bodycare : Poznejte jeho kouzelné účinky na vaše zdraví
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web