Husí játra na studeno

Hodnocení:

Moje:

30 minut
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks játra husí
    • 0,5
      kg sádlo Vepřové nebo husí
    • sůl
    • 0,5
      l mléko

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Husí játra necháme odstát půl hodiny ve studeném mléce, potom je osušíme. Vložíme je do kastrůlku, zalejeme sádlem tak, aby játra byla celá ponořená. Pečeme v troubě asi půl hodiny. Potom játra vyjmeme a vložíme do porcelánové nebo skleněné mísy (ve které budeme podávat), sádlo osolíme a játra zalejeme.
2
Necháme do druhého dne v chladničce dobře ztuhnout. Podáváme se zeleninou a bagetou, příp. s bílým chlebem.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Pavlína Svitáková
    Pavlína Svitáková |

    16. 2. 2006 12:19

    Bomba.Tohle znám a je to LAHŮDKA!!!Manžel se po tom může utlouct.Terezko díky!!