Autor:

Husí játra na studeno

30 minut PT0H30M
Střední
Ingredience
Játra
husí
1 ks
Sádlo
Vepřové nebo husí
1/2 kg
Sůl  
Mléko 1/2 l

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vnitřnosti, Drůbeží

Husí játra necháme odstát půl hodiny ve studeném mléce, potom je osušíme. Vložíme je do kastrůlku, zalejeme sádlem tak, aby játra byla celá ponořená. Pečeme v troubě asi půl hodiny. Potom játra vyjmeme a vložíme do porcelánové nebo skleněné mísy (ve které budeme podávat), sádlo osolíme a játra zalejeme.

Necháme do druhého dne v chladničce dobře ztuhnout. Podáváme se zeleninou a bagetou, příp. s bílým chlebem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 2x)
Čokoládový řez s voňavým krémem Speciality, které mají grády Články z

Komentáře k receptu: Husí játra na studeno

Komentáře

  1. Pavlína Svitáková   16.02.2006 | 12:19 | reagovat | závadný

    Bomba.Tohle znám a je to LAHŮDKA!!!Manžel se po tom může utlouct.Terezko díky!!

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty? Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty?
BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat? BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat?
Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web