Autor:

Husí játra na studeno

30 minut PT0H30M
Střední
Ingredience
Játra
husí
1 ks
Sádlo
Vepřové nebo husí
1/2 kg
Sůl  
Mléko 1/2 l

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vnitřnosti, Drůbeží

Husí játra necháme odstát půl hodiny ve studeném mléce, potom je osušíme. Vložíme je do kastrůlku, zalejeme sádlem tak, aby játra byla celá ponořená. Pečeme v troubě asi půl hodiny. Potom játra vyjmeme a vložíme do porcelánové nebo skleněné mísy (ve které budeme podávat), sádlo osolíme a játra zalejeme.

Necháme do druhého dne v chladničce dobře ztuhnout. Podáváme se zeleninou a bagetou, příp. s bílým chlebem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
10 prohřešků proti italské kuchyni, kterých se dopouštíme Články z

Komentáře k receptu: Husí játra na studeno

Komentáře

  1. Pavlína Svitáková   16.02.2006 | 12:19 | reagovat |

    Bomba.Tohle znám a je to LAHŮDKA!!!Manžel se po tom může utlouct.Terezko díky!!

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 věcí, které zpomalují hubnutí: Patří mezi ně sport i detox! 8 věcí, které zpomalují hubnutí: Patří mezi ně sport i detox!
Video: Co udělá levný šampon s barvenými vlasy? Video: Co udělá levný šampon s barvenými vlasy?
Tipy na víkend: Na nákupy, na polévku i za sluníčkem Tipy na víkend: Na nákupy, na polévku i za sluníčkem
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web