Autor:

Pomazánka z makrely

Snadné
Ingredience
Majonéza  
Hořčice plnotučná 1 lžička
Makrela
uzená
1 ks
Cibule
malé
2 ks
Máslo  
Sůl  
Pepř mletý  
Pomazánka z makrely

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky, Pomazánky

Z makrely vybereme kosti a sloupneme kůži. Maso rozkrájíme na malé kousky, přidáme máslo nebo margarín, posekanou cibuli, trošku majolky, lžičku hořčice, a vše rozmícháme vidličkou a maso ještě rozmělníme. Podle chuti osolíme a opepříme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 12 x
1
5 12 5 1

Komentáře k receptu: Pomazánka z makrely

Komentáře

  1. diger   22.03.2017 | 11:39 | reagovat |

    Fakt skvělá

  2. Janaso   15.08.2016 | 10:08 | reagovat |

    Skutečně výborná. ;-)

  3. ČernáLuna   23.04.2016 | 15:52 | reagovat |

    Pomazánka je moc dobrá, ale taky pekelně nezdravá, jak už to u výborných receptů často bývá :-)
    Pro odlehčení mě hodně zaujaly v komentářích uvedené tipy na náhradu másla a majonézy tvarohem.
    Nicméně připravovala jsem ji už opakovaně, protože se vždycky okamžitě sní :-)

  4. Bruno Měřínský   21.04.2013 | 18:06 | reagovat |

    Neškodí taky trochu citrónové šťávy.

  5. Pája S   09.06.2010 | 23:58 | reagovat |

    A nahoru pažitku!!

1 2 3 4 5 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci! Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci!
5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit 5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit
Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně? Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web