Rýžové nudle s česnekovou zeleninou a tuňákem

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
30 minut
5
porce
514 kJ
autor: ozzy2233

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 200
      g rýžové nudle syrové
    • 40
      g máslo jedničkové
    • 900
      g zeleninová směs brokolice,květák,mrkev (2 balení)
    • 40
      g česnek cca 8 stroužků
    • 300
      g tuňák v olivovém oleji (2 konzervy)
    • sůl
    • pepř mletý
    • bylinky

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Rýžové nudle namočíme na 3 minuty do osolené vody. V té samé vodě poté uvaříme a scedíme.
2
Ve druhém hrnci uvaříme v osolené vodě mraženou zeleninovou směs do měkka na skus. Po uvaření scedíme.
3
Na pánvi rozpustíme máslo, přidáme uvařenou zeleninu a cca 5 minut necháme restovat.
4
Po cca 5 minutách přidáme česnek, tuňáka i s olejem, osolíme a opepříme, promícháme a odstavíme z plotýnky.
5
Do mísy nasypeme uvařené nudle a směs z pánve. Pořádně promícháme a můžeme dochutit různými bylinkami.
6
Energetická hodnota je psaná na 100 g.
7
!!! DOBROU CHUŤ !!!

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.