Hovězí maso pěti vůní

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 0,5
      lžička zázvor - mletý
    • 0,5
      lžička drcený kmín
    • 2
      lžíce pomerančová šťáva
    • 600
      g hovězí maso
    • sůl
    • 5
      lžíce rostlinný olej
    • pepř mletý
    • 2
      lžíce víno
    • 0,3
      l drůbeží vývar
    • 1
      šálek fazolové klíčky
    • mandarinky kůra z mandarinky

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Mandarinkovou kůru nakrájíme velmi drobounce a v míse smícháme se zázvorem, kmínem a pomerančovou šťávou. Maso nakrájíme na velmi tenké nudličky a přidáme ke směsi. Osolíme, přidáme lžíci oleje, pepř a víno. Na rozpáleném oleji maso zprudka opečeme. Zalijeme vývarem a mírně dusíme. Na oleji asi 5 minut smažíme fazolové klíčky, které poté přidáme k masu. Podáváme s rýží.
Zařazení: Maso Hovězí
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • pospipo
    pospipo |

    27. 1. 2012 13:41

    Výborné, jen jsem místo klíčků použil papriku a taky super. Můžu určitě jenom doporučit ;-)

  • kloba
    kloba |

    15. 1. 2011 08:29

    velmi chutná kombinace chutí. opravdu dobrá večeře :-)