Autor:

Hovězí maso na pivu

Střední
Ingredience
Hovězí maso 600 g
Rostlinný olej 2 lžíce
Cibule
Pivo
světlá desítka
Kečup - jemný 1 lžíce
Sůl  
Pepř mletý  
Hladká mouka  
Hovězí maso na pivu

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Pokrmy, Hovězí

Oloupanou a nakrájenou cibuli osmažíme. Maso nakrojíme, naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Po obou stranách opečeme na tuku.

Vložíme do tlakového hrnce a přidáme cibuli. Podlijeme pivem a kečupem a hrnec uzavřeme. Po otevření hrnce omáčku podle potřeby zředíme pivem.

Jako příloha jsou výborné strouhankové knedlíčky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 24 x
2+
4.5 24 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2+ (hodnoceno 24x)
Jarní závitky na špenátě Ingredience s nádechem jara Články z

Komentáře k receptu: Hovězí maso na pivu

Komentáře

  1. citronikhanci   01.03.2015 | 21:51 | reagovat | závadný

    Tak včera vyzkoušeno. Není to špatné, dala jsem pivo Kozel, přijde mi ne tak hořké a necelé, jen asi půl nebo třičtvrtě a zbytek jsem dolila vodou. Maso se úplně rozpadalo, jen mělo poměrně nevýraznou chuť - chtělo by to dochutit nějakým jiným kořením než jen solí a pepřem, ale pochutnali jsme si. Podávala jsem s rýží.

  2. nnln   29.10.2011 | 15:55 | reagovat | závadný

    Jak dlouho se má maso v tom tlakové hrnci dělat? Mám s hovězím špatné zkušenosti, jinak než na guláš jej nedělám, protože ani v tom tlakáči kolikrát nezměklo:(

  3. ty   29.10.2011 | 12:15 | reagovat | závadný

    Vyzkoušeno,nechutnalo nikomu přiliš hořké jednou stačilo více již ne :-(

  4. fina1   12.04.2011 | 20:11 | reagovat | závadný

    Recept jsem vařila pro dědu a jen se oblizoval, řekl dnes jedl 2v1/myslel tím pivko/

  5. EDWARDA   09.03.2011 | 18:27 | reagovat | závadný

    Maso jsem vařila v tlak. hrnci 45 minut, omáčku jsem zahustila trochou mouku, s knedlíčky to nemělo chybu.

    1. filip   09.03.2011 | 21:07 | reagovat | závadný

      Jo Evo sama si hodnoť recepty svýma vymyšlenýma nickama a pořád dokola, co ty kvůli pořadí neuděláš :-$ :-$ :-$ :-$ :-$

      1. Eva1   09.03.2011 | 22:25 | reagovat | závadný

        Hodnotit recept sobě systém ani neumožňuje. V době hodnocení byl přiřazen pod autorem Recepty. Na moji žádost o přiřazení editoři nereagovali, tak proč bych neohodnotila recept, který jsem vložila, uvařila a ještě vyfotila ;-) ;-) ;-)

      2. Eva1   20.03.2011 | 15:34 | reagovat | závadný

        Nemám žádné nicky, ty tady má někdo úplně jiný a navíc píše anonymy :-| :-| :-|

1 2 3 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová
Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web