Autor:

Hovězí maso na pivu

Střední
Ingredience
Hovězí maso 600 g
Rostlinný olej 2 lžíce
Cibule
Pivo
světlá desítka
Kečup - jemný 1 lžíce
Sůl  
Pepř mletý  
Hladká mouka  
Hovězí maso na pivu

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Pokrmy, Hovězí

Oloupanou a nakrájenou cibuli osmažíme. Maso nakrojíme, naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Po obou stranách opečeme na tuku.

Vložíme do tlakového hrnce a přidáme cibuli. Podlijeme pivem a kečupem a hrnec uzavřeme. Po otevření hrnce omáčku podle potřeby zředíme pivem.

Jako příloha jsou výborné strouhankové knedlíčky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 17 x
2+
4.47 17 5 1
Hostina na svatého Martina Články z

Komentáře k receptu: Hovězí maso na pivu

Komentáře

  1. citronikhanci   01.03.2015 | 21:51 | reagovat |

    Tak včera vyzkoušeno. Není to špatné, dala jsem pivo Kozel, přijde mi ne tak hořké a necelé, jen asi půl nebo třičtvrtě a zbytek jsem dolila vodou. Maso se úplně rozpadalo, jen mělo poměrně nevýraznou chuť - chtělo by to dochutit nějakým jiným kořením než jen solí a pepřem, ale pochutnali jsme si. Podávala jsem s rýží.

  2. nnln   29.10.2011 | 15:55 | reagovat |

    Jak dlouho se má maso v tom tlakové hrnci dělat? Mám s hovězím špatné zkušenosti, jinak než na guláš jej nedělám, protože ani v tom tlakáči kolikrát nezměklo:(

  3. ty   29.10.2011 | 12:15 | reagovat |

    Vyzkoušeno,nechutnalo nikomu přiliš hořké jednou stačilo více již ne :-(

  4. fina1   12.04.2011 | 20:11 | reagovat |

    Recept jsem vařila pro dědu a jen se oblizoval, řekl dnes jedl 2v1/myslel tím pivko/

  5. EDWARDA   09.03.2011 | 18:27 | reagovat |

    Maso jsem vařila v tlak. hrnci 45 minut, omáčku jsem zahustila trochou mouku, s knedlíčky to nemělo chybu.

    1. filip   09.03.2011 | 21:07 | reagovat |

      Jo Evo sama si hodnoť recepty svýma vymyšlenýma nickama a pořád dokola, co ty kvůli pořadí neuděláš :-$ :-$ :-$ :-$ :-$

      1. Eva1   09.03.2011 | 22:25 | reagovat |

        Hodnotit recept sobě systém ani neumožňuje. V době hodnocení byl přiřazen pod autorem Recepty. Na moji žádost o přiřazení editoři nereagovali, tak proč bych neohodnotila recept, který jsem vložila, uvařila a ještě vyfotila ;-) ;-) ;-)

      2. Eva1   20.03.2011 | 15:34 | reagovat |

        Nemám žádné nicky, ty tady má někdo úplně jiný a navíc píše anonymy :-| :-| :-|

1 2 3 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web