Autor:

Hovězí maso na pepři

Snadné
Ingredience
Hovězí maso 600 g
Cibule 200 g
Rostlinný olej 60 g
Pepř mletý  
Sůl  
Rozinky 1 hrst
Hovězí maso na pepři

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Maso zlehka naklepeme a nakrájíme na menší kousky. Cibuli drobně nakrájíme, na oleji osmahneme, přidáme nakrájené maso a za stálého míchání osmahneme. Potom zaprášíme moukou, osmahneme, zalijeme vývarem nebo horkou vodou, okořeníme, přidáme oprané rozinky a dusíme doměkka. Podáváme se špagetami.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
2+
4.33 3 5 1
Farfalle s grilovanou paprikou Špagety, penne i farfalle - zamilujte se do těstovin! Články z

Komentáře k receptu: Hovězí maso na pepři

Komentáře

  1. Lenka Fabová   21.04.2007 | 20:09 | reagovat |

    Já tam přidávám ještě trochu protlaku a kečupu,jinak mi to přijde takové nijaké.Nechci krtitizovat,je možné, že se mi to napoprvé také nepovedlo,....

  2. hing kong   24.09.2006 | 12:10 | reagovat |

    hmm nak se mi to nepodařilo a dělám to bramborama ale na to že mi je 15 a jsem mužského pohlaví tak to chutná dobře

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré! Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré!
Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat
Petra Vacka věšeli na háky za kůži na zádech! Proč? Petra Vacka věšeli na háky za kůži na zádech! Proč?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web