Hovězí maso na pepři

moje hodnocení:

4,3

hodnotilo: 3
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Ladia

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 600
      g hovězí maso
    • 200
      g cibule
    • 60
      g rostlinný olej
    • pepř mletý
    • sůl
    • 1
      hrst rozinky

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso zlehka naklepeme a nakrájíme na menší kousky. Cibuli drobně nakrájíme, na oleji osmahneme, přidáme nakrájené maso a za stálého míchání osmahneme. Potom zaprášíme moukou, osmahneme, zalijeme vývarem nebo horkou vodou, okořeníme, přidáme oprané rozinky a dusíme doměkka. Podáváme se špagetami.
Zařazení: Maso Hovězí
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Lenka Fabová
    Lenka Fabová |

    21. 4. 2007 20:09

    Já tam přidávám ještě trochu protlaku a kečupu,jinak mi to přijde takové nijaké.Nechci krtitizovat,je možné, že se mi to napoprvé také nepovedlo,....

  • hing kong
    hing kong |

    24. 9. 2006 12:10

    hmm nak se mi to nepodařilo a dělám to bramborama ale na to že mi je 15 a jsem mužského pohlaví tak to chutná dobře