Autor:

Smetanové tvarůžky (syrečky)

Snadné
Porce: 2
Ingredience
Olomoucké tvarůžky (syrečky)
balení 125 gramů
1 ks
Zakysaná smetana
balení 120 gramů
1 ks
Česnek  
Jarní cibulka  
Pepř mletý  
Sůl  
Smetanové tvarůžky (syrečky)

Postup přípravy:

Základní verze: zakysanou smetanu dáme do misky, přidáme pokrájené tvarůžky (syrečky), promícháme, nandáme do sklenice a necháme v chladnu alespoň dva dny proležet.

Smetanové tvarůžky můžeme podle chuti ochutit solí (někdy je spíš potřeba více smetany, jelikož jsou slané až dost), pepřem, nastrouhaným nebo nasekaným česnekem dle chuti nebo pokrájenou lahůdkovou cibulkou (3-4 kusy) i se zelenou natí.

Podáváme s čerstvým pečivem a sklenicí piva či mléka.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 5 x
1
5 5 5 1
Šumavská kyselka Tradiční recepty z regionů Články z

Komentáře k receptu: Smetanové tvarůžky (syrečky)

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout? Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout?
Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse
Těhotné a kojící ženy - jaké látky, vitamíny a minerály jsou potřebné? Těhotné a kojící ženy - jaké látky, vitamíny a minerály jsou potřebné?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web