Autor:

Smetanové tvarůžky (syrečky)

Snadné
Porce: 2
Ingredience
Olomoucké tvarůžky (syrečky)
balení 125 gramů
1 ks
Zakysaná smetana
balení 120 gramů
1 ks
Česnek  
Jarní cibulka  
Pepř mletý  
Sůl  
Smetanové tvarůžky (syrečky)

Postup přípravy:

Základní verze: zakysanou smetanu dáme do misky, přidáme pokrájené tvarůžky (syrečky), promícháme, nandáme do sklenice a necháme v chladnu alespoň dva dny proležet.

Smetanové tvarůžky můžeme podle chuti ochutit solí (někdy je spíš potřeba více smetany, jelikož jsou slané až dost), pepřem, nastrouhaným nebo nasekaným česnekem dle chuti nebo pokrájenou lahůdkovou cibulkou (3-4 kusy) i se zelenou natí.

Podáváme s čerstvým pečivem a sklenicí piva či mléka.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 5 x
1
5 5 5 1
Cizrnová polévka s citronovou kůrou a ricottou Sváteční menu pro přátele po italsku Články z

Komentáře k receptu: Smetanové tvarůžky (syrečky)

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit 10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit
Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý
Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy! Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web